Arsenal Sheffield United karşısında gol olup yağdı

İngiltere Premier Lig Arsenal Chelsea
Arsenal Sheffield United karşısında gol olup yağdı
FOTOĞRAF: Reuters

İngiltere Premier Lig'deki 10. hafta maçında Arsenal, Eddie Nketiah'ın hat-trick yaparak yıldızlaştığı maçta Sheffield United'ı 5-0 yenerek lider Tottenham'ı takibini sürdürdü.

İngiltere Premier Lig'in 10. haftasında Arsenal ile Sheffield United karşılaştı.

Emirates Stadı'nda oynanan karşılaşmada Mikel Arteta'nın ekibi, rakibini Eddie Nketiah (3), Fabio Vieira (p) ve Takehiro Tomiyasu'nun attığı gollerle 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek lider Tottenham'ı takibini sürdürdü.

Topçular, bu sonuçla puanını 24 yaparak ligin 2. sırasına yükseldi, bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan Sheffield United ise aldığı 1 puanla ligin 20. ve son basamağında haftayı kapattı.

Londra temsilcisi ligin 11. haftasında deplasmanda Newcastle United ile deplasmanda kozlarını paylaşacak, Sheffield United ise evinde Wolverhampton Wanderers ile mücadele edecek.

Sheffield United karşısında hat-trick yaparak galibiyette önemli rol oynayan Eddie Nketiah ligdeki gol sayısını 5'e yükseltti.

CHELSEA'NİN KAN KAYBI SÜRÜYOR

Premier Lig'in 10. haftasındaki bir diğer maçta ise Chelsea ile Brentford mücadele etti.

Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada Brentford, Chelsea'yi 58'de Ethan Pinnock ve 90. dakikada Bryan Mbeumo'nun attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Galibiyet hasreti 2 maçı çıkan Maviler 12 puanda kalarak ligde 11. sırada yer aldı, Brentford ise puanını 13 yaparak ligin 10. basamağına yükseldi.

Chelsea ligin 11. haftasında lider Tottenham ile karşılaşacak.

İngiltere Premier Lig'de günün diğer sonuçları:

Bournemouth-Burnley: 2-1
Wolverhampton-Newcastle United: 2-2

Kaynak: Haber Global TV