Arda Güler'in kaderi Mbappe transferine bağlı!

Real Madrid Arda Güler Kylian Mbappe
Arda Güler'in kaderi Mbappe transferine bağlı!
FOTOĞRAF: AA

İspanyol basınında yer alan haberde milli futbolcu Arda Güler'in takımdaki geleceğinin Kylian Mbappe transferiyle bağlantılı olduğu ifade edildi.

Real Madrid'de teknik ekip ve başkan Florentino Perez, Arda Güler'in geleceği ve önümüzdeki sezonki kadro yapılanmasıyla ilgili görüşmelerini sürdürdüyor. 

Mart ayının genellikle İspanyol temsilcisi adına kararlarla dolu bir ay olduğu ifade edildi.

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; Arda Güler'in önümüzdeki sezon kiralık olarak gönderilmesi ihtimali her geçen gün daha da yüksek sesle konuşuluyor.

Milli futbolcunun yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kaldığı ve en iyi performansını göstermesi için yeterince şans bulamadığı belirtilse de Real Madrid'de bahanelere yer olmadığı yorumu yapıldı.

Real Madrid'in 1 Temmuz tarihi itibariyle Kylian Mbappe'yi kadrosuna katması durumunda takımdaki boşuklar daha da azalacak.

18 YAŞINDAKİ ENDRICK DE TAKIMA KATILACAK

Madrid ekibinin Brezilya'dan kadrosuna kattığı ve 18 yaşında girmesini beklediği genç yıldız adayı Endrick de yazın takıma katılacak. Hem Mbappe'nin hem de Endrick'in takımda olmasıyla forma şansı bulmakta zorlanan oyuncuların işinin daha da zor olacağı belirtildi.

Arda Güler'in gelişimini tamamlaması için forma şansı bulmaya ve süre almaya ihtiyacının olduğu ve bu sebeple de kiralanmasının gündemde olduğu ifade edildi.

Eflatun-beyazlıların geçmişte de pek çok genç oyuncusunu kiralık olarak başka takımlara gönderdiği ve oldukça iyi sonuçlar aldığı hatırlatıldı. Real Madrid'in genç bir oyuncusunu başka takıma kiralamasının o isimden beklentisinin yüksek olduğu ve bir sonraki yıl içerisinde takıma devamlılık ve gelişme kaydederek katılmasının istendiği hatırlatıldı.

BRAHIM DIAZ ÖRNEĞİ VERİLDİ

Real Madrid'in 2019 yılında kadrosuna kattığı Brahim Diaz'ı da üst üste 2 sezon Milan'a kiraladığı ve İspanyol oyuncunun sonrasında takımın önemli isimlerinden birisi haline geldiği bildirildi.

Haberin sonunda Mbappe'nin transfer edilmesinin Arda Güler'in geleceği de dahil Real Madrid'de pek çok şeyin değişmesine yol açabileceği ifade edildi.