Arda Güler için kritik gün cuma: İspanyol basını ikiye bölündü

Arda Güler Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi
Arda Güler için kritik gün cuma: İspanyol basını ikiye bölündü
FOTOĞRAF: Real Madrid Resmi İnternet Sitesi

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler'in sahaya çıkacağı anı herkes sabırsızlıkla bekliyor. İspanyol basını da 18 yaşındaki yıldızın Sevilla maçında sahada olup, olmaması konusunda adeta ikiye bölündü.

Arda Güler ve Alaba, Real Madrid'in bu haftaki ilk antrenmanında yer aldı. Her iki oyuncu da antrenmanı sorunsuz olarak tamamladı. David Alaba'nın Sevilla maçı kadrosuna alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Arda Güler de Sanchez Pizjuan'da dakika alıp oynamak istiyor ancak teknik ekip risk almak için Sevilla maçını erken görüyor.

Carlo Ancelotti, Arda Güler ile ilgili kararını kadroyu açıklayacağı cuma günü verecek. Eğer Arda Güler, Sevilla maçının kadrosuna alınmazsa UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçında şans bulması bekleniyor.

İspanyol basınında yer alan haberlerde de herkesin Arda Güler'i sahada görmek istediğini ancak 18 yaşındaki oyuncunun tekrar bir sorun yaşaması halinde moralinin büyük ölçüde zayıflayacağına vurgu yapılıyor. Bu nedenle de biraz daha beklenmesinin doğru olacağı yönünde yorumlar yer alıyor.

Athletic'ten Mario Cortegana da Arda'nın uzun süredir oynamamasına ve risk ihtimaline karşın kadroda yer alabileceğini savunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri