Arda Güler'in dedesi Mehmet Ali Güler herkesten rica etti: "Bunu kimse demesin"

Arda Güler A Milli Takım Real Madrid
Arda Güler'in dedesi Mehmet Ali Güler herkesten rica etti: "Bunu kimse demesin"
FOTOĞRAF: AA

A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda'yı 3-1 yendiği maçı izlemek için Bolu'dan İzmir'e gelen Mehmet Ali Güler, torunu Arda Güler'in geleceği hakkında açıklama yaptı.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. hafta maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup eden Türkiye, gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Milli futbolcu Arda Güler karşılaşmada sergilediği performansla beğeni toplarken, Kerem Aktürkoğlu'nun son golünde de asisti yapan isim oldu.

Karşılaşmayı seyretmek için Bolu'dan İzmir'deki Gürsel Aksel Stadyumu'na gelen Arda Güler'in dedesi Mehmet Ali Güler, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Güler, Arda Güler'in Türkiye'ye döneceği iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek şunları söyledi:

"Torunum için milli maça geldim. Allah bize nasip etti ve 3-1 gibi bir skorla galip geldik. Sabah 9'dan beri ayaktayım Mengen'den Arda için buraya geldim.

Bütün Türk halkına selam olsun. Dualar Arda Güler için. İnşallah daha iyi yerlere gelecek. Arda 3-4 yaşından beri top peşinde.

Hiç öyle bir şey yok. O iddiaların hepsi asılsız. Arda Güler bu sene Real Madrid'de çok fazla süre alacak. Arda'nın önü açılıyor Real Madrid'de. Fizik olarak noksanları var bence. Bu sene daha iyi olacak. Kimse 'Galatasaray'a Fenerbahçe'ye gelecek' demesin. Türkiye'ye gelmez artık."