İspanyol gazeteci üzen haberi duyurdu: Arda Güler'in hayalleri yıkıldı. Real Madrid'de Ancelotti şart koştu

Haberglobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
İspanyol gazeteci üzen haberi duyurdu: Arda Güler'in hayalleri yıkıldı. Real Madrid'de Ancelotti şart koştu
FOTOĞRAF: AA

İspanyol basınında yer alan habere göre Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sezon başında yaşadığı sakatlıklardan dolayı sahaya çıkmak için 6 ay bekleyen Arda Güler'e bu sezon çok fazla forma şansı vermeyi düşünmüyor.

İspanyol gazeteci Ramon Alvarez de Mon, 6 ay oynayamaması nedeniyle Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'i bu sezon çok fazla oynatmayacağını söyledi.

Bir video yayınlayan İspanyol gazeteci Ramon Alvarez de Mon, Arda'nın kısa vadede Real Madrid'de başarılı olabilmesi için önemli bir koşulun gerekliğinden bahsetti.

Genç yaştaki oyuncunun sezonun ortasında, aylarca oynamadıktan sonra büyük bir handikapı olduğunu kaydeden Mon, bu nedenle kulübün Arda'nın fiziksel kondisyonunu değerlendirebilecek koşullarda bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirmesinin gerekli olduğunu düşünüyor. Bu da önümüzdeki sezona kadar Arda Güler'in beklediği kadar oynatılmayacağı anlamına gelebilir.

Son maçlarda az da olsa Ancelotti'nin dinamiğine girmeye başlayan Arda Güler, takımda geleceğin yıldızı olarak görülüyor.

Ancak Arda sakatlıkları nedeniyle kolay bir sezon geçirmiyor. Şu an tamamen iyileşmiş olsa da fiziksel durumu nedeniyle Ancelotti onu şu an takımın as parçalarından biri yapmayı düşünmüyor.