Arda Güler'e Varşova'da yedek olacağını nasıl söylersiniz?

Haber Merkezi
Carlo Ancelotti Arda Güler Real Madrid
Arda Güler'e Varşova'da yedek olacağını nasıl söylersiniz?

Chelsea'ye karşı son hazırlık maçında Arda Güler forma giymedi. Carol Ancelotti oyuncunun tedbir amaçlı olarak dinlendirildiğini söyledi.

Haftaya çarşamba günü Avrupa Süper Kupası'na yüzde 100'üyle çıkabilmesi önündeki olası yorgunluk engeli de böylece ortadan kaldırılmış oldu.

Artık Carlo Ancelotti'nin hazırlık döneminin en dikkat çekici ismi olan Arda Güler'le ne yapacağını karar verme zamanı geldi.

Arda Güler ilk 11 istiyor ve bunu hak ettiğini kanıtladı.

Ancak ortada bazı gerçekler var. Arda Güler'in Atalanta maçında ilk 11'de oynaması neredeyse imkansız. Peki Carlo Ancelotti bunu Arda Güler'e nasıl söyleyecek?

Kadronun en formad oyuncusundan başlıyoruz. Geçen nisan ayından beri hep formda, hep forda.

Orta sahada Luka Modric ve Fede Valverde'nin kalıcı yerleri var. Üçüncü isim olarak ise Camavinga ya Tchouameni oynayacak. Burası Arda Güler için kapalı. Daha Bellingham var.

Hücumda ise Vinicius, Mbappe ve Rodrygo bulunuyor. Arda Güler ve Brahim Diaz da alternatifleri. Endrick de var.

İlk 11 için fazlasıyla çaba harcayan Arda Güler'in Atalanta maçında yedek kulübesinde olması onun için çok karmaşık, hatta kabul edilemez bir durum.

Rodrygo'yu kesmesi gerekiyor. Ancak Ancelotti aksine oyun planlarına Rodrygo'yu dahil ediyor. Duran topları onun kullanmasını istiyor. Carlo Ancelotti böyle bir haksızlık yapacaksa bunu Arda Güler'e nasıl söyleyecek? Real Madrid'de fırtına yaklaşıyor.