Arda Güler'den Sevilla'nın planlarını bozan transfer yanıtı

Arda Güler İspanya La Liga Transfer
Arda Güler'den Sevilla'nın planlarını bozan transfer yanıtı
FOTOĞRAF: AA

La Liga ekibi Sevilla'nın yaz transfer dönemindeki en büyük iki transfer hedefinden birinin Arda Güler olduğu fakat İspanyol ekibinin genç yıldızdan aldığı yanıtın ardından planlarının sekteye uğradığı belirtildi.

Real Madrid kariyerine yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve Carlo Ancelotti'nin güvenini kazanmakta zorlanan Arda Güler'in geleceği büyük merak konusu olmaya devam ediyor.

İspanyol basınından Relevo'da yer alan haberde; Sevilla'nın yaz transfer dönemi için 2 isme odaklandığı bunlardan ilkinin milli futbolcu Arda Güler diğerinin ise Barcelona'nın genç oyuncusu Marc Guiu olduğu ifade edildi.

Bu sezon İspanya La Liga'da kabus gibi bir sezon geçiren Sevilla'nın önümüzdeki sezon için iyi bir ekip kurarak yeniden Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediği belirtildi. Endülüs temsilcisinin Marc Guiu ve Arda Güler isimlerinden birisini takıma kazandırmayı çok istediği bildirildi.

Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceğinin henüz netlik kazanmadığı ve takımdan ayrılmak istemesi durumunda da önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde oynayacak bir ekibe gitmek istediği bilgisi verildi.

19 yaşındaki futbolcunun Sevilla'nın önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edemeyecek olması nedeniyle kendisine gelen teklife sıcak bakmadığı belirtildi.