"Arda Güler'de değişik bir özgüven var"

Arda Güler Real Madrid Transfer
"Arda Güler'de değişik bir özgüven var"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun, Real Madrid'e transfer olan eski takım arkadaşı Arda Güler hakkında, " Böyle bir çıkış yapabileceğini düşünemezdim ancak şaşırtıcı bir iş yaptı. Allah ona 'Yürü ya kulum' dedi" ifadelerini kullandı

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den bir diğer Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dünyada ses getiren Arda Güler hakkında konuşan Dursun, "Arda henüz çok gençken bile A Takım'da adını duyuyorduk. İlk gördüğümde çok şaşırmıştım. Değişik bir özgüveni var. Kendisinin çok iyi bir oyuncu olduğunu gösteriyordu. Böyle bir çıkış yapabileceğini düşünemezdim ancak şaşırtıcı bir iş yaptı. Allah ona 'Yürü ya kulum' dedi" ifadelerini kullandı.

"SOSYAL MEDYA OYUNCULARI ETKİLİYOR" 

Dursun, Altay Bayındır'ın Manchester Unîted'a transfer olması hakkında ise, "Altay da çok iyi bir çocuk. Genç yaşına rağmen Fenerbahçe'nin kaptanı olma başarısını gösterdi. Sosyal medyanın çıkması sonrasında oyuncular yorumlardan çok etkileniyor. Altay'a son dönemlerinde eleştiriler olmuştu. Mental olarak ders de alıyordu ama insan bir yerden sonra kaldıramayabiliyor. Manchester United gibi bir kulüp seni istiyorsa iyi kalecisindir" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri Serdar Dursun Fatih Karagümrük