Luka Modric 'Arda Güler ve Bellingham'ı öve öve bitiremedi

Real Madrid Arda Güler İspanya La Liga
Luka Modric 'Arda Güler ve Bellingham'ı öve öve bitiremedi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Real Madrid'in efsanevi isimlerinden Luka Modric, takımın yeni transferlerinden ve kendisiyle forma rekabeti içerisinde olan Arda Güler ve Jude Bellingham hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

İspanya La Liga'nın dev kulübü Real Madrid'in yıldız futbolcusu Luka Modric, Hırvat basınına verdiği demeçte Bellingham ve Arda Güler'e övgüler yağdırdı.

Aslında bu sezon takımdan ayrılması beklenen ancak Real Madrid'in yönetiminin ikna ettiği Luka Modric, Hırvatistan basınına konuştu.

Hırvat Sporn gazetesi Sportske Novosti'ye konuşan Modric, "Real Madrid'in ihtiyaç duyduğu şekilde oynamaya devam edebileceğime kesinlikle inanıyorum" dedi.

Bu sezon La Liga'yı kazanmak istediğini belirten Hırvat yıldız, "Özellikle bu sezon La Liga'yı kazanmanın mutluluğunu yaşamak istediğimi söylemeliyim. Nedenini bilmiyorum ama öyle" diye konuştu.

Geçen haziran ayında sözleşme yenileyen Modric, "Real'de sadece kalmak için kalmadım. Futbol oynamak ve futboldan keyif almak istediğim için kaldım. Real Madrid fantastik bir kulüp" şeklinde konuştu.

Sözleşme pazarlığında Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin kendisini takımda rekabetçi bir oyuncu olarak kabul etmesi şartı koştuğunu belirten Modric, 5 Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 23 şampiyonlukla Real Madrid tarihinin en çok şampiyonluk kazanan 3. oyuncusu olma unvanına sahip.

Fiziksel olarak hala üst seviyede olduğunu belirten Modric, 2 ay önce Hırvat milli takımıyla üst üste 2 maçta 120 dakika oynadığını hatırlattı.

"ARDA GÜLER MUHTEŞEM"

Modric, Real Madrid'in yeni transferlerine de değindi.

Hırvat yıldızı Jude Bellingham ve Arda Güler için 'muhteşem' ifadesini kullanırken her iki oyuncunun da çok umut verici olduğunu belirterek onlara övgüler yağdırdı.

La Liga'da ilk 11'de oynamamaya alışmaya başlayan Modric, "Kimse oynamadığı zaman mutlu olmuyor. Kariyerimde yaşadığım onca şeyden sonra üst üste 3 maç yedek kulübesinde kaldığımı hatırlamıyorum. Bu benim için tuhaf bir duygu. Ancak kararı Teknik Direktör verdi" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri Luka Modric Jude Bellingham