Arda Güler zaman kazandı

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Arda Güler zaman kazandı
DepoPhotos

Real Madrid'e transfer olduktan sonra üst üste yaşadığı sakatlıklar sebebiyle henüz forma giyemeyen milli futbolcu Arda Güler'in imdadına "milli ara" yetişti.

Milli aranın girmesi, hızla iyileşmekte olan Arda Güler'e zaman kazandırdı. Milli futbolcunun La Liga'nın ilk maçında oynamaya hazır olması bekleniyor. Arda işi şansa bırakmamak için Valdebabas'ta kaldı. Tedavisine ve çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Courtois ve Militao'nun sakatlıkları dışında, Arda Güler ve henüz maç oynayamamış olması belki de Real Madrid'in lig başlangıcındaki tek dezavantajı.  Türk oyuncu iki kez (sezon öncesi ve geçen Eylül'de) A takımla dakikalar geçirmeye çok yaklaştı ancak gerçekleşmedi, bu yüzden taraftarlarca daha da heyecanla bekleniyor.

LaLiga'yı 21 Ekim'e kadar askıya alan Milli arayla birlikte Arda Güler iyileşmek için zaman kazandı. Bu nedenle Madrid'de kalıp Valdebebas'ta çalışarak en kısa sürede geri dönmek için çaba gösteriyor.

Kas sakatlığı dört ya da beş hafta sürdü ve bu nedenle 26 Eylül'de sakatlandığı göz önüne alındığında, milli ara bittiğinde bu sefer geri dönmeye çok yakın olabilir.

Öte yandan sezonun iki aydır devam etmesi nedeniyle takım dinamiklerine uyum sağlamasının zor olacağı da hesaba katılmalı. Hücumda Bellingham, Vinicius, Rodrygo veya Joselu gibi isimlerle rekabet etmek zorunda.

Yine de Türk oyuncu, transferinin beklenmedik doğası ve antrenmanlardaki performansının ardından sadece birkaç gün içinde Real Madrid taraftarlarını heyecanlandıran bir oyuncu olmuştu. Bu beklentiler Arda Güler'in avantajı.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga