Arda Güler sahada tek başına çalıştı, Bellingham'ın "Golden Boy" fotoğrafına giremedi

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Arda Güler sahada tek başına çalıştı, Bellingham'ın "Golden Boy" fotoğrafına giremedi

Hafta sonu oynayacağı Real Betis maçının hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'de Arda Güler sahada tek başına çalıştı.

Real Madrid, İspanya La Liga'da deplasmanda karşılaşacağı Real Betis maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Cumartesi günü oynanacak maç öncesi yapılan takım antrenmanına 8 oyuncudan yoksun çıkan ve sakatlıklarla başı belada olan Real Madrid, antrenmana top sirkülasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra taktik, baskı ve topa sahip olma antrenmanları gerçekleştirildi. Oyuncular son bölümde küçük sahada maç yaptıktan sonra koşu serisiyle antrenmanı tamamladı.

Antrenman öncesinde geçtiğimiz günlerde Tuttosport'un düzenlediği Golden Boy yarışmasını kazanan Jude Bellingham, ödülüyle beraber takım arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdi.

Fotoğraf çekiminde Arda Güler'in olmaması dikkat çekti. Arda'nın yanı sıra sakatlığı süren ve takımdan ayrı çalışan futbolcular da fotoğraf çekimine katılamadı.

Milli futbolcumuz Arda Güler ise takımdan ayrı olarak sahada tek başına antrenman yaptı. Modric de tıpkı Arda gibi tek başına çalıştı. Yeni sakatlanan Dani Carvajal'ın yanı sıra Tchouameni, Vinicius Jr., Eduardo Camavingo, Militao ve Thibaut Courtois ise tesislerde egzersiz yaptı.

Golden Boy seçilen Jude Bellingham ise fotoğraf çekiminden sonra tek başına çalıştı. İngiliz futbolcunun geçtiğimiz günlerde yaşadığı omuz sakatlığından mustarip olduğu belirtildi.

La Liga'nın 16. haftasında Real Madrid, deplasmanda Bentio Villamarin Stadyumu'nda Real Betis'in konuğu olacak. 9 Aralık Cumartesi günün oynanacak müsabaka TSİ 18:15'te başlayacak.

Bellingham Real Madrid Golden Boy

Kaynak: Haber Global TV