Kenan Yıldız oynamak istiyor, Allegri bir karar vermek zorunda!

Juventus Kenan Yıldız A Milli Takım
Kenan Yıldız oynamak istiyor, Allegri bir karar vermek zorunda!

A Milli Takım formasıyla Almanya ağlarını sarsarak dikkatleri üzerine toplayan ve Avrupa devlerini peşine takan Kenan Yıldız takımında daha fazla süre almak istiyor.

Milli Takım formasıyla parlayan Kenan Yıldız, Juventus'ta kenarda oturmak istemiyor.

Oyunun merkezinde olmak isteyen Kenan Yıldız'ın daha fazla yedekte beklemeye tahammülü kalmadı.

Yeteneklerinin farkında olan genç futbolcu, ilerlemek ve futbolunu daha da geliştirmek için Juventus'tan süre istiyor.

Bayern Münih'ten ayrılıp Juventus'un yolunu tutan oyuncu alt takımda yeterince forma giydikten sonra As takıma alınmıştı.

Şu ana kadar 36 dakika süre bulan Kenan Yıldız'ın Juventus'tan ayrılmak gibi niyeti yok ancak daha fazla oynamak gibi bir isteği var.

Allegri, transfer söylentilerinden rahatsız ve onu takımda tutmak istiyor. Ancak böyle bir yeteneğin daha fazla süre almadan kenarda beklemeyeceğini yazan İtalyan basını Kenan'a yeniden şans verilmesi gerektiği konusunda hemfikir.

Oynamak istemesinin nedeni sabırsızlık değil hırsız. Onu Juventus'un elinden almak isteyen Premier Lig ekiplerinin ortaya çıkması da Allegri'nin üzerindeki oynatma baskısını artırmış durumda.

Arsenal ve Liverpool oyuncuyla ciddi bir şekilde ilgileniyor. Türk takımları da devre arasında oyuncuyu kiralamak istiyor. Kenan Yıldız ise oynamak istiyor.

Juventus Teknik Direktörü Allegri'nin ara transfer dönemi yaklaşmışken artık bir karar vermesi gerekiyor. Kenan Yıldız'ı oynatacak mı, yoksa başka bir takıma mı kiralayacak?

BONSERVİS BEDELİ BELİRLENDİ

La Gazetta Dello Sport'un haberine göre; Juventus, yaklaşan ara transfer döneminde bütçe oluşturmak için Kenan Yıldız'ı 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında satmayı düşünebilir.

Futbola Bayern Münih alt yapısında başlayan Kenan Yıldız, geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak Juventus'a transfer olmuştu.

Juventus'un U19 takımıyla geride bıraktığımız 2022/2023 sezonunda 31 maça çıkan Kenan, 12 gol - 7 asistlik performans sergilemiş ve A Takım'a yükselmişti.

Vincenzo Montella'nın A Takıma aldığı Kenan Yıldız, Almanya ile oynanan özel maçta kaydettiği gol ve sergilediği futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye başladı.

Kenan Yıldız yaz aylarında Juventus olan sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatmıştı.

Kaynak: Haber Global TV