Arda Güler, Real Madrid'in yeni Kroos'u değil Modric'i olacak!

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti İspanya La Liga
Arda Güler, Real Madrid'in yeni Kroos'u değil Modric'i olacak!

Real Madrid'in İtalyan çalıştırıcısı Carlo Ancelotti, EURO 2024'te izlediği Arda Güler'de yeni bir şey keşfetti ve onun yeteneğine güveniyor. Arda Güler başrol oynamaya hazırlanıyor.

Real Madrid'in Arda Güler'in yeni seondaki rolü gibi birçok bekleyen problemi çözmesi gerekiyor. Almanya'da oynanan son EURO 2024'te yıldızı parlayan Türk genç yetenek, önümüzdeki sezon da Beyazlar da görev yapmaya devam edecek. Kiralık gitmesine yönelik bazı girişimler olsa da bu gerçekleşmeyecek.

Arda Güler'in Real Madrid'deki devamlılığı konusunda tüm şüpheleri ortadan kaldırdığını net olarak söyleyelim. Bunu EURO 2024'te geçen sezonun sonunda bizzat Real Madrid formasıyla yaptı. Aldığı kısıtlı dakikaları yüzde 100 verimle kullandı.

Ofansif orta saha ve kanat oyuncusu olarak 24/25 sezonunda takımda kalmasına karar verilen Arda Güler'in önünde ise Mbappe ve Endrick gibi iki yeni isim var. Arda'ya kaliteli dakikalar verebilmek için mevcut konumunu değiştirmek gerekecek. Hatta bu çok hızlı olacak. Ofansif bir oyuncu olmasına rağmen diğer alanlarda da iş yapabiliyor ve spor yönetiminden de beklenen bu. Yönlendirmelerle Ancelotti, onu orta sahada oynatabileceğini fark etti.

Kulübün istediği Arda Güler'in Luka Modric rolünü üstlenmesi. Bu onun da daha geride oynaması anlamına geliyor ancak oyuna katkısı maksimuma yükselecek. Genel kanı Arda Güler'in Modric'in görevini rahatlıkla üstlenebileceği yönünde.

Arda Güler de geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda kendisinin Modric'in alternatifi olarak transfer edildiğini söylemişti.