"Arda Güler oynamaya bir başlasın herkes görecek"

Kontraspor
Arda Güler futbol Süper Lig
"Arda Güler oynamaya bir başlasın herkes görecek"
Fotoğraf: DepoPhotos

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Kontraspor.com’a konuştu. Sakaryaspor'un Süper Lig hedeflerini hakkında konuşan Tuncay Şanlı, Arda Güler'e ve Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesine de değindi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Kontraspor.com’dan Emre Tokdemir’e konuştu. Sakaryaspor’un şu anki konumu hakkında açıklamalarda bulunan 42 yaşındaki çalıştırıcı Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan kıyasıya şampiyonluk mücadelesinden Arda Güler'e kadar pek çok konuda konuştu. 

Milli takımın geleceği olan genç yıldızlara değinen Tuncay Şanlı; Arda Güler, Semih Kılıçsoy, ve Kenan Yıldız'ı değerlendirdi.

"Arda’nın acelesi yok. Ancelotti de ısrarla bunu söylüyor. Sürekli olarak Arda Güler’le ilgili soru soruluyor. “Zamanı var” yorumunu yapıyor. Zamanı geldiğinde zaten oynayacaktır. Özel bir yetenek olmasa zaten Real Madrid’de olmaz, orada antrenmana çıkamaz. Biraz daha zamana ihtiyacı var. Arda da neler yapabileceğini biliyor. Çok özel bir yetenek. Oynamaya başladığında dünya futboluna damga vuracak bir futbolcudan bahsediyoruz.

Semih, Beşiktaş’ın şartlarından dolayı yükseldi. Rahmetli Süleyman Seba anısına Rıza hocamızla beraber Beşiktaş buraya gelmişti, maç yapmıştık. Semih’i burada görmüştüm zaten ve onu isteyecektim. İsteyemeden Beşiktaş’ta oynamaya başladı. Çok kuvvetli, çok güçlü bir yetenek. Umarım hem Beşiktaş’a hem de milli takıma uzun yıllar hizmet eder. Böyle genç kardeşlerimizin yükselmesi güzel bir şey. Onlara daha fazla şans vermemiz lazım. Beşiktaş’ın durumundan kaynaklı ortaya çıktı. Beşiktaş belki daha farklı bir kadro yapılanmasına gitseydi Semih olmayacaktı. O yüzden bu tarz gençlerimizin öne çıkması, diğer genç futbolculara da heyecan verir.

Kenan da çok özel bir yetenek. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Milli takım açısından çok önemli oyuncular ve uzun yıllar hizmet edecekler."

TUNCAY ŞANLI'NIN KONTRASPOR'A VERDİĞİ DETAYLI RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Kontraspor'da bugün okuyabilecekleriniz:

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Lameck Banda transferi için karşı karşıya!

Galatasaray maçında takip etmişlerdi... Scoutların Semih Kılıçsoy şaşkınlığı!

Galatasaray'da son dakika Fernando Muslera gelişmesi!