Chiesa'nın başına bela olan Kenan Yıldız'ın Juventus'ta geleceği garanti

haberglobal.com.tr
Kenan Yıldız Juventus İtalya Serie A
Chiesa'nın başına bela olan Kenan Yıldız'ın Juventus'ta geleceği garanti
FOTOĞRAF: Reuters

İtalya Serie A'nın dev ekibi Juventus'un milli futbolcu Kenan Yıldız ile ilgili uzun vadeli planlarının olduğu ve genç oyuncunun Juventus'un geleceği olarak görüldüğü bildirildi.

İtalya Serie A ekibi Juventus'ta Dusan Vlahovic'in cezası nedeniyle forvette Milik'in oynaması bekleniyor. Yanında kimin oynayacağı ise merak konusu.

Napoli'ye karşı attığı golle Chiesa uzun süren sessizliğini bozdu. Bu gol puan getirmese de 'Acaba' sorusunu yeniden gündeme getirdi.

Frosinone ile oynanacak maçta Vlahovic'in cezalı olması nedeniyle yerine Milik forma giyecek. Peki yanında kim oynayacak?

Juventus'ta düşüşün başladığı dönemden beri Kenan Yıldız mı, Chiesa sorusu soruluyor. Frosinone maçında da aynı soruyla karşı karşıyayız.

97 doğumlu Chiesa, Napoli karşısında attığı golle, Kenan Yıldız'ın bir adım önüne geçti. Ancak İtalyan futbolcunun maç boyunca oyuna tek katkısı da buydu. Henüz 18 yaşında olan Kenan Yıldız ise Allegri'nin sürekli yeriyle oynaması nedeniyle ikinci forvet mevkisine henüz alışamadı.

'JUVENTUS'UN GELECEĞİ' YORUMU

Chiesa'nın sözleşmesi bir sonraki sezon bitiyor. Kenan Yıldız ise geleceğe güvenle bakıyor. Şurası kesin ki Chiesa'nın kaderi Allegri'ye bağlı. Allegri'nin sözleşmesi de bir sonraki yıl bitiyor. Her ikisi de takımdan ayrılabilir. Kenan Yıldız ise Allegri'li veya Allegri'siz, Chiesa'lı veya Chiesa'sız Juventus'un geleceğinin omurgasını oluşturuyor.