Arda Güler, La Liga takımlarını peşinde koşturuyor! Bir takım daha devreye girdi

Arda Güler Transfer İspanya La Liga Carlo Ancelotti
Arda Güler, La Liga takımlarını peşinde koşturuyor! Bir takım daha devreye girdi
FOTOĞRAF: AA

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve bu transferde oldukça istekli olduğu ifade edildi.

Geçen yaz transfer döneminde büyük ümitlerle Real Madrid'e transfer olan fakat yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sezonun ilk 6 ayını kaçırarak talihsiz bir dönem yaşayan Arda Güler'in İspanyol devindeki geleceği büyük merak konusu olmaya devam ediyor.

Carlo Ancelotti'nin 7 maçta yalnızca 98 dakika forma şansı verdiği milli futbolcunun sahada oynayarak tecrübe kazanmanın öneminin farkında olduğu ve bu yüzden takımdan kiralık olarak ayrılmaya sıcak bakabileceği ifade edildi.

İspanyol basınından Fichajes'te yer alan habere göre; İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla da Arda Güler'i transfer etmek isteyen takımlar kervanına katıldı.

Sevilla'nın Real Madrid'i İspanya Futbol Federasyonu'na şikayet etmesi nedeniyle iki kulüp arasındaki ilişkinin gergin olduğu ve bu sebepten Madrid ekibinin Sevilla'ya Arda Güler'i göndermeye sıcak bakmayacağı belirtildi.

Haberde Arda Güler'i isteyen tek takımın Sevilla olmadığı ve La Liga'dan diğer kulüplerin de adeta sırada olduğu bildirildi.

SEVILLA TRANSFERDE ÇOK İSTEKLİ

Sevilla'nın bu dezavantajlı duruma rağmen transferde çok istekli olduğu ve Arda Güler'i kadrosuna katmak için ciddi mesai harcayacağı yorumu yapıldı.

Arda Güler'in takımdaki geleceğinin henüz netlik kazanmadığı, Sevilla'nın Arda Güler transferini; takımı güçlendirmek ve Endülüs ekibinin hedeflerine ulaşabilmesi için önemli bir fırsat olarak gördüğü de ifade edildi.