Arda Güler ile Rodrygo mağdur olacak! Mbappe gelirse biletleri kesilecek!

Haberglobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid Kylian Mbappe
Arda Güler ile Rodrygo mağdur olacak! Mbappe gelirse biletleri kesilecek!
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid'in yaz transfer döneminde Kylian Mbappe'yi kadrosuna katması halinde milli futbolcu Arda Güler ve Rodrygo'nun takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Real Madrid'in Endrick'in yanı sıra Kylian Mbappe'yi de takıma katması halinde Rodrygo ile Arda Güler'in mağdur olacağı iddia edildi.

Bernabeu Digital'de yer alan habere göre Real Madrid'de gelecek yılın planlaması başladı.

Resmi bir açıklama olmasa da Kylian Mbappe'nin takıma katılması halinde dengelerin değişeceğini herkes biliyor. Ayrıca 9 numara pozisyonunda oynayabilecek Endrick'te temmuz 2024'te takıma katılacak.

Bu iki oyuncunun katılımıyla Real Madrid hücum hattında adeta bir dram yaşanması bekleniyor. Yeniden yapılanmaya gidecek hücumda bazı oyuncuların takımdan ayrılması bekleniyor.

Bu sezon beklentileri veremeyen Rodrygo ile sakatlıkları nedeniyle fazla şans bulamayan ve fiziksel olarak hazır olmadığı düşünülen Arda Güler'in bu dramın mağdurları olması bekleniyor.

Rodrygo bu sezon bir iki maç çok faydalı olsa da istikrarsızlığı ile şu ana kadar hayal kırıklığı yarattı. Arda ise henüz çok genç ve bu rekabette şans bulması zor.

Öte yandan Sport gazetesi ise ne olursa olsun Rodrygo'nun takımda tutulacağını, Arda'nın ise tecrübeye ihtiyacı olması nedeniyle kiralanacağını iddia etti. Gazete Mbappe ve Endrick gelse de takımda çok fazla satış ya da ayrılma olmayacağını öne sürdü.