Arda Güler'in Real Madrid'deki gizli düşmanı... Takımda kalmak için kimsenin gözünün yaşına bakmıyor

Haberglobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid Kylian Mbappe
Arda Güler'in Real Madrid'deki gizli düşmanı... Takımda kalmak için kimsenin gözünün yaşına bakmıyor
FOTOĞRAF: AA

Sezon sonunda PSG'den ayrılacağı açıklanan Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olması durumunda takımdaki dengelerin değişeceği ve bu durumdan Arda Güler de dahil olmak üzere pek çok oyuncunun etkileneceği belirtildi.

Real Madrid'in Espanyol'dan kiraladığı golcü futbolcu Joselu Mato'nun seneye de takımda kalması halinde Arda Güler'in başka bir takıma kiralanacağı iddia edildi.

Katalan basınından e-noticies'in haberine göre Real Madrid'in Galiçyalı futbolcusu Joselu Mato, bir sene daha takımda kalmak istiyor. Bu yüzden de kendisine rakip olabilecek oyunculara karşı bencilliğini sahada net olarak gösteriyor.

Real Madrid'in dünyaca ünlü bir 9 numara almak yerine Joselu'yu kiralaması kafaları karıştırmıştı. Ancak Carvajal'ın bacanağı olan Joselu çoğu maça yedek başlasa da 13 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon 35 maçta 1561 dakika forma giyen İspanyol golcü gelecek sezon da takımda kalmak istiyor.

Ancak Kylian Mbappe'nin gelmesi halinde süresinin azalacağını da biliyor. Bu yüzden kendisine mevkisinde rakip olabilecek oyunculara diş bileyen Joselu'nun Arda Güler'e penaltıyı attırmamasının da bu yüzden olduğu gazete tarafından iddia edildi.

Stuttgart doğumlu Joselu, kendisine rakip gördüğü hiçbir futbolcunun gözünün yaşına bakmamaya kararlı.

Kylian Mbappe'nin gelmesi ve Joselu'nun da takımda kalması halinde Arda Güler'in Milan'a kiralanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Real Madrid yönetimi kuvvetlenene kadar Arda Güler'in Brahim Diaz'ın yolundan gitmesine ikna oldu.