Real Madrid Arda Güler'in ardından Fenerbahçeli bir başka genç oyuncunun peşine düştü

Fenerbahçe Real Madrid Arda Güler Transfer
Real Madrid Arda Güler'in ardından Fenerbahçeli bir başka genç oyuncunun peşine düştü
FOTOĞRAF: Yasir Boz Resmi Instagram Hesabı

Fenerbahçe'nin Arda Güler'den sonraki yıldız adayı olarak gösterilen Yasir Boz ile Real Madrid ve Brighton'ın ilgilendiği iddia edildi.

Son yıllarda Avrupa'nın dev kulüplerine gönderdiği oyuncularla dikkat çeken Fenerbahçe, bir genç oyuncusunu daha Avrupa'ya gönderecek gibi gözüküyor.

Sarı-lacivertlilerin U19 takımında forma giyen Yasir Boz'un Avrupa'nın devlerinin radarına girdiği ve pek çok takımın scout ekibini genç oyuncuyu takip etmek üzere İstanbul'a gönderdiği belirtildi.

İngiliz basınından Teamtalk'un haberine göre; Real Madrid ve Brighton, 16 yaşındaki genç oyuncu ile ciddi biçimde ilgileniyor.

Haberde Yasir Boz için 'büyük bir transfere imza atabilecek bir sonraki genç Türk yetenek' yorumu yapıldı.

Arda Güler'in Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferinde kritik rol oynayan Christophe Henrotay'in olası bir transferde yine ara buluculuk rolü üstlenebileceği ifade edildi. Madrid ekibinin Arda Güler transferinden dolayı sarı-lacivertli kulüple iyi ilişkilerinin olduğu ve transferde güçlü durumda olduğu ifade edildi.

FENERBAHÇE PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI

Fenerbahçe'nin Yasir Boz'daki potansiyeli çok hızlı gördüğü ve genç oyuncuyla 2026 yılına kadar profesyonel sözleşme imzalandığı hatırlatılırken, sarı-lacivertlilerin genç oyuncudan ciddi bir gelir elde etmeden transfere onay vermeyeceği bildirildi.

Real Madrid ve Brighton'ın transferde yalnız olmadığı başka kulüplerin de genç yıldızla ilgilendiği bildirildi.

Yasir Boz, bu sezon U19 Süper Lig'de 4 maça çıkarken 2 gol kaydetti. 16 yaşındaki oyuncu ayrıca U17 Milli Takımı'nda da 5 karşılaşmada forma giydi.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri Real Madrid Brighton