Arda Güler için Jose Mourinho çözümü, Real Madrid sıcak bakıyor gözler Fenerbahçe'de

Haber Merkezi
Real Madrid Fenerbahçe Arda Güler Jose Mourinho İspanya La Liga Carlo Ancelotti Süper Lig
Arda Güler için Jose Mourinho çözümü, Real Madrid sıcak bakıyor gözler Fenerbahçe'de
Fotoğraf: Depo Photos

Arda Güler süre alamayacaksa takımdan ayrılmak istediğini Real Madrid'e bildirirken tüm baskılarına rağmen Carlo Ancelotti'ye oyuncuyu oynattıramayan yönetim kiralık formülünü yeniden gündemine aldı.

Real Madrid'in umut vadeden yıldızı denilen ancak hak ettiği süreyi alaman Arda Güler hem taraftarlar da hem de futbol camiasında büyük beklenti yarattı.

Ancak bu beklentilerin önünde Carlo Ancelotti duvarı var. Geçen sene söz vermesine rağmen yine Arda Güler'e süre vermekten kaçınan İtalyan teknik adamın kulüpte dokunulmazlığı var. Bu yüzden yönetim onu ikna edemiyor.

Arda Güler'i kaybetmek istemeyen Real Madrid ara transfer döneminde oyuncuyu kiralamaya yeniden sıcak bakmaya başladı.

Akıllarındaki kulüp ise Fenerbahçe. Oyuncunun Jose Mourinho yönetiminde kayıp dakikalarını geri alabileceğini ve parlayabileceğini düşünen Real Madrid'li yöneticiler, Portekizli çalıştırıcının sezon öncesi yaptığı açıklamalar nedeniyle umutlu.

Arda'nın bildiği bir ortama dönmesisin adaptasyon sorunu yaşamamasına neden olacağını bilen Real Madrid, Arda'nın Fenerbahçe'de daha fazla deneyim elde edip İspanyol takımında oynamasını sağlayacak özellikleri kazanabileceğine inanıyor.

Oyuncunun gelecek vadeden kariyerinin sekteye uğramasından endişe eden yöneticiler, Arda'nın Real'de bütün sezon yıldızların arasında kaybolmaması için bu çözümü düşünüyor.