Arda Güler bu adama emanet! Pandemi döneminin kahramanıydı...

Real Madrid Arda Güler İspanya La Liga
Arda Güler bu adama emanet! Pandemi döneminin kahramanıydı...

Arda Güler'in 3. kez sakatlanması bardağı taşıran son damla olmuştu. Real Madrid, görevine son verdiği Dr. Niko Mihic'in yerine birini arıyor. İşte favori isim ve detaylar....

Relevo'da yer alan habere göre Real Madrid, Arda Güler'in 3. kez sakatlanmasının ardından görevine son verilen Dr. Niko Mihic'in yerine getireceği ismi belirledi.

Niko Mihic, Real Madrid için çalışmaya devam edecek ancak A takımla ilişiği kesildi.

Mihic'in yerine ise yurt dışından bir isim getirmek yerine içeriden bir ismi görevlendirmeye karar verildi.

Real Madrid'e 2 yıl önce Granada'dan gelen Felipe Segura öne çıkan isim oldu. Felipe Segura'yı Niko Mihic'e tavsiye eden isim takımın fizyoterapisti Pedro Belon'du.

GEÇİCİ Mİ, DEVAMLI MI?

Granada'dan transfer edilen Segura'ya tüm takımın saygısı var. Kulüp de sezon ortasında takıma hâkim birini görevlendirmek istiyor. Ancak Segura'nın devamlı mı görev alacağı yoksa sezon sonunda başka biri mi getirileceği net değil.

2003 yılında mesleğe başlayan Segura, İspanya'da 061 numarasıyla çağrılan ambulanslarda görevli bir doktordu. Daha sonra Granada Basketbol Kulübü'nde çalışmaya başladı. İsmi aratıldığında internette hakkında bir elin parmağını geçmeyecek kadar az haber yer alıyor.

Covid-19 pandemisi çıkınca Mart 2020'de kulübünden izin alarak ambulans doktorluğuna geri döndü. O dönemdeki fedakarlığı çok konuşuldu. Daha sonra da Granada'dan ayrılıp Real Madrid'in yolunu tuttu.

RÜDİGER'İN KAFASINI DİKMİŞTİ!

Real Madrid taraftarları onu, Rüdiger'in kafasındaki açılmayı dikerken çekilen görüntüleriyle hafızalarına kazıdı.

Aslında Madrid'in sağlık ekibindeki Jaime Abascal, Segura'dan daha deneyimli. 2012'den beri Valdebebas'ta çalışan Abascal, Mihic'le birlikte A takım doktorluğuna terfi etmişti. Herkes geçici olarak Abascal'ın göreve getirilmesini bekliyordu ancak Segura takım içinde çok daha popüler bir isim.

Yöntemleri ve teşhisleriyle tartışma konusu olan ve görevine son verilen Hırvat doktor Niko Mihic'i biz bu sezon takımdaki çok sayıdaki sakatlık ve Arda Güler'in durumuyla duyduk. Ancak Mihic geçmişte de sorunlara yol açmıştı. Eden Hazard'ın bir türlü tedavi edilemeyen sakatlıkları, Ramos'un son sezonunda başına gelenlerde hep Mihic'in adı vardı. Mihic'in sonunu getiren isim ise Arda Güler oldu. Böylesine bir yeteneğin 3 kez peş peşe sakatlanması ve tedavi yönteminin sonuç vermemesi bardağı taşıran son damla oldu. Courtois ve Militao'nun sezonu kapattığını; Alaba, Ceballos, Mendy, Kepa, Carvajal, Tchouameni, Bellingham ve Vinicius'un da sakatlandığını düşünürsek Nihic için kovulmak kaçınılmaz olandı.

Relevo'ya göre artık istikrarı sağlamak Felipe Segura'nın görevi.

Kaynak: Haber Global TV