Anthony Martial'den Fenerbahçe'ye ret!

Fenerbahçe Manchester United transfer haberleri
Anthony Martial'den Fenerbahçe'ye ret!
DepoPhotos

Manchester United'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fransız golcü Anthony Martial, aralarında Fenerbahçe'nin de bulunduğu üç kulübün teklifini reddederek sezon sonuna kadar takımda kalmaya karar verdi.

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber.

Sky Sports'un haberine göre; Fransız golcü Anthony Martial, Fenerbahçe, Marsilya ve Suudi Arabistan Ligi'nden gelen teklifleri reddederek sezon sonuna kadar Manchester United'da kalmaya karar verdi.

Martial'in ara transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşünmediği, forması için sonuna kadar savaşarak Erik ten Hag'ın gözüne girmeye çalışacağı belirtildi.

Anthony Martial Manchester United

MANCHESTER UNITED SÖZLEŞME UZATMIYOR!

Manchester United yönetiminin ise Martial ve menajeriyle oyuncunun geleceği hakkında bir toplantı yaptığı, yapılan görüşmede mevcut durumda sözleşmede yer alan bir yıllık opsiyonu kullanmalarının pek mümkün görünmediğini oyuncu tarafına ilettiği kaydedildi.

28 yaşındaki Fransız santrfor, 30 Haziran'da sözleşmesi sona erdiğinde Manchester United'dan bedelsiz olarak ayrılacak.

MARTIAL'İN MANCHESTER UNITED KARİYERİ

2015 yazında 60 milyon Euro'ya Monaco'dan transfer edilen Fransız santrfor, 9. sezonunu geçirdiği Manchester United'da bugüne dek 317 maça çıkarken 90 gol atıp 55 de asist üretti.

2021/22 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak Sevilla'da geçiren Martial, İspanyol kulübünde ise 12 maçta 1 gol - 1 asistlik performans sergilemişti.