Andreaw Gravillon, Adana Demirspor'la yollarını ayırdı

Adana Demirspor Süper Lig transfer haberleri
Andreaw Gravillon, Adana Demirspor'la yollarını ayırdı
DepoPhotos

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Guadeluplu stoperi Andreaw Gravillon, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle mavi-lacivertli kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Bir süredir futbolcuların maaş ödemelerinde sıkıntılar yaşayan Adana Demirspor'da sürpriz bir ayrılık gerçekleşti.

Fransız gazetesi L'Equipe'in haberine göre; Guadeluplu stoper Andreaw Gravillon, alacaklarının zamanında ödenmemesi üzerine Adana Demirspor'la olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti ve avukatları aracılığıyla bu işlemi kulübe bildirdi.

Mavi-lacivertli kulüpte maaşlarını alamayan daha birçok oyuncu olduğu ve önümüzdeki süreçte ayrılıkların süreceği iddia edildi.

Gravillon'un Rusya Premier Ligi ekiplerinden Spartak Moskova görüşmelerde bulunduğu belirtiliyor.

Bu sezon başında 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Stade Reims'ten transfer edilen Gravillon, mavi-lacivertli kulüple Haziran 2026'ya dek sözleşme imzalamıştı.

ANDREAW GRAVILLON'UN ADANA DEMİRSPOR KARİYERİ

Gravillon, Adana Demirspor formasıyla 18 resmi maçta görev yapmış ve sahada kaldığı 1440 dakikada 1 gol - 1 asist üretmiş, 4 sarı - 1 kırmızı kart görmüştü.

ADANA DEMİRSPOR 6 MAÇLIK GALİBİYET ÖZLEMİNE SON VERDİ!

Süper Lig'in 18. haftasında Adana Demirspor sahasında karşılaştığı Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek ligdeki 6 maçlık galibiyet özlemine son verdi.

Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadelede Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golleri 1. dakikada Babajide Akintola ve 45. dakikada Emre Akbaba kaydetti.

Antalyaspor'un tek golü 85. dakikada Erdoğan Yeşilyurt'tan gelirken, konuk ekip 90. dakikada Adam Buksa'nın kullandığı bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı.

Bu sonucun ardından ligdeki 6 maçlık galibiyet özlemine son veren Adana Demirspor 27 puana yükseldi, Antalyaspor ise 24 puanda kaldı.

Süper Lig'in 19. haftasında Adana Demirspor deplasmanda Başakşehir'le karşılaşacak, Antalyaspor ise Alanyaspor'u konuk edecek.

Kaynak: Haber Global TV