Andrea Pirlo, Türkiye'den bir ismi daha İtalya'ya götürüyor

Fatih Karagümrük Başakşehir Süper Lig İtalya Serie A
Andrea Pirlo, Türkiye'den bir ismi daha İtalya'ya götürüyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İtalya Serie B ekiplerinden Sampdoria'yı çalıştıran Andrea Pirlo, Fabio Borini ve Matteo Ricci'nin ardından Başakşehir'den ayrılan deneyimli golcü Stefano Okaka'yı da kadrosunda görmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Fatih Karagümrük'te görev alan İtalyan futbolunun efsanevi isimlerinden Andrea Pirlo, sezonun sonlarına doğru görevinden ayrılmış ve İtalya Serie B ekibi Sampdoria ile anlaşmıştı.

Pirlo, Türkiye'de birlikte çalıştığı iki eski öğrencisi olan Fabio Borini ve Matteo Ricci'yi yeni takımına transfer etmişti.

İtalyan hocanın Türkiye'den bir ismi daha kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Pirlo'nun çalıştırdığı Sampdoria, Başakşehir'den ayrılan Stefano Okaka'yı kadrouna katmaya çok yakın.

Başakşehir'le sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan deneyimli golcüyle görüşmelerin sürdüğü ve Okaka'nın bir sezon forma giydiği eski takımına dönebileceği belirtildi. 34 yaşındaki forvete başka takımların da ilgisinin olduğu bildirildi.

Başakşehir'in 2021 yılında İtalya Serie A ekibi Udinese'ye 1.5 milyon euro bonservis ücreti ödeyerek kadrosuna kattığı Okaka , Turuncu-lacivertli formayla toplamda 69 maçta forma şansı bulurken 19 gol, 6 asistlik katkı sağlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Andrea Pirlo Karagümrük Sampdoria İtalya Serie B Fabio Borini Transfer Fabio Borini Matteo Ricci Stefano Okaka Başakşehir