Anderson Talisca'dan transfer açıklaması!

Suudi Arabistan Ligi Beşiktaş Galatasaray
Anderson Talisca'dan transfer açıklaması!
Instagram / @andersontalisca

Transferin gözde isimlerinden olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca, hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak, "Buradan ayrılmaya hiç niyetim yok. Ailemle birlikte Suudi Arabistan'da mutluyum" dedi.

Bir süredir ismi eski takımı Beşiktaş ve Galatasaray'la anılan Anderson Talisca için Arap basınında yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Brezilyalı orta saha oyuncusunun, Al-Nassr'dan ayrılıp Katar Ligi ekiplerinden Al-Duhail'e transfer olacağı iddia edildi.

Talisca ise bu iddiaları sosyal medya hesabından net bir dille yalanladı.

Nisan ayında Al-Nassr ile 2026'ya dek sürecek yeni bir kontrat imzaladığını hatırlatan 29 yaşındaki yıldız futbolcu, taraftarlarına seslenerek, "Al-Nassr taraftarları yalan haberlere inanmayı bırakın. Buradan ayrılmak gibi bir niyetim yok. Kulübün de beni bırakmak gibi bir niyeti yok. İstatistikler yalan söylemez. Burada mutluyum ve hiçbir yere gitme niyetim yok. Ailemle birlikte Suudi Arabistan'da mutluyum" ifadelerini kullandı. 

TALISCA'NIN AL-NASSR PERFORMANSI: 62 MAÇTA 51 GOLLÜK KATKI

2021 yazında Guangzhou Evergrande'den 8 milyon Euro bonservis ödenerek transfer edilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Al-Nassr formasıyla çıktığı 62 maçta 51 gole doğrudan katkı (46 gol - 6 asist) sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Galatasaray Anderson Talisca Al-Nassr Beşiktaş transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri Talisca Beşiktaş Talisca Galatasaray