Ancelotti'den Devler Ligi finali öncesinde herkesi heyecanlandıran Arda Güler yanıtı

HABER MERKEZİ
Real Madrid Arda Güler UEFA Şampiyonlar Ligi Carlo Ancelotti

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ile yapacakları karşılaşma öncesinde düzenlenen organizasyonda Arda Güler ile ilgili kendisine yöneltilen bir soruyu cevapladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile Borussia Dortmund Avrupa'nın en büyüğü olabilmek için 1 Haziran Cumartesi günü kozlarını paylaşacak.

Bu dev maçın öncesinde Real Madrid basın günü organizasyonu düzenledi.

Madrid ekibinin teknik direktörü Carlo Ancelotti dev maçın öncesinde finale dair önemli açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam basın toplantısında Arda Güler ile ilgili kendisine yöneltilen bir soruya da cevap verdi.

Deneyimli çalıştırıcı 'Arda Güler'i Şampiyonlar Ligi finalinde oynatmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Arda son maçlarda kabiliyetini ve özelliklerini gösterdi. Nerdeyse yüzde 100 ile oynadı. Cumartesi günkü final maçı için de faydalı olabilir. Sahip olduğumuz opsiyonlardan biri de Arda."

"FAVORİ OLDUĞUMUZU DÜŞÜNMÜYORUZ"

Ancelotti ayrıca finale kalarak "Başarılı bir sezon geçirdiklerini gösterdiklerini" vurgulayarak, "Şimdi cumartesiye kadar bunun zevkini çıkaracağız. İyi işler yaptık" şeklinde konuştu.

"Favori olduğumuzu düşünmüyoruz" diyen Ancelotti, "Borussia Dortmund, iyi bir takım olduğunu gösterdi. PSG ve Atletico Madrid'i eledi. Real Madrid bu tip turnuvalar için doğmuş, çok özel bir kulüp" ifadelerini kullandı.

"HER FİNALDE AYNI HEYECANI TAŞIYORUZ"

Teknik direktör olarak kariyerinde 6. kez Şampiyonlar Ligi finaline çıkacak olan ve bu zamana kadar 4 kez bu kupayı kazanan İtalyan teknik adam, "Her finalde aynı heyecanı taşıyoruz. Hevesim hiçbir zaman azalmadı. Takımım da bana çok büyük güven veriyor" değerlendirmesini yaptı.