İşte 2024-25 sezonu Real Madrid 11'i... Arda Güler'e yeni rol

HABER MERKEZİ
Arda Güler Carlo Ancelotti Real Madrid
İşte 2024-25 sezonu Real Madrid 11'i... Arda Güler'e yeni rol
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin, önümüzdeki sezonun planlamalarına başladığı ve milli futbolcu Arda Güler'i ilk 11'de düşündüğü ifade edildi.

Onefootball, Carlo Ancelotti'nin 2024/25 sezonu için düşündüğü ilk 11'i yazdı.

Kroos'un emekli olmasıyla Ancelotti de planlarını değiştirmek zorunda. Öngörülen transferler Mbappe ve Davies ile kesin transfer Endrick'in gelmesiyle yeniden şekillenecek dizilişte bazı değişiklikler bekleniyor.

OneFootball, aldığı kısa sürede 6 maçta 6 gol atan Arda Güler'e yer açılacağı beklentisiyle değişik bir Real Madrid dizilişi yaptı.

Olası kadro olarak belirtilen dizilişte kaleye Courtois yerleştirildi. Savunma hattında Davies gelmezse Mendy, Militao, Rüdiger ve Dani Carvajal'a yer verildi.

Orta saha ise Tchouameni, Fede Valverde ve Bellingham üçlüsünden oluştu.

Hücum hattında ise Rodrygo feda edilirken Arda, Bellingham'ın bu sezon oynadığı yere yerleştirildi. Arda Güler'in önündeyse Mbappe ve Vinicius bulunuyor.

Bu kadroda Endrick, Camavinga, Modric, Joselu ve Rodrygo gibi isimler ise rotasyon oyuncusu olarak gösterildi. Ancak OneFootball Arda Güler'in sezon başlangıcından yedekten başlayıp daha sonradan ilk 11'in bir parçası olmasının daha muhtemel olduğunu da yazdı.

İşte 2024-25 sezonu Real Madrid 11'i... Arda Güler'e yeni rol - Resim : 1