Ancelotti Milan maçı sonrası açıkladı: Onu gerçekten beğendim

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
Ancelotti Milan maçı sonrası açıkladı: Onu gerçekten beğendim

Los Angeles'ta oynanan maçta Real Madrid, Milan'ı 3-2 mağlup ederken Real Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maç sonucu açıklamalarda bulundu.

İşte Ancelotti'nin o açıklamaları:

"Belligham'ı gerçekten beğendim. Değiştireceğimiz bazı şeyler var. Çizgiler arasındaki boşlukları değerlendirmek için dışarıdan çok içeride oynamaya çalıştık.

Bellingham iyi bir oyun oynadı. Onun gelişi çok önemli. Sistemi beğendim ancak bazı eksikler var. Topu doğru çıkaramasak da hislerim sistemin iyi olduğu yönünde.

Bellingham harika bir oyuncu, bizim için çok önemli çünkü tam bir orta saha oyuncusu. Maçlarda ritmi ve yoğunluğu var. Topsuzken çok iyi hareket ediyor, sahip olduğumuz diğer orta saha oyuncularından farklı. Boş alana gidiyor ve kadroya kalite katıyor.

Brahim Milan'da geçirdiği 2 sezonun ardından Real Madrid'de oynayacak kaliteye sahip. Hatlar arasında çok iyi oynuyor, iyi bir seçenek. Umarım sezon boyunca bunu devam ettirir.

Daha yüksek tempoya ihtiyacımız var. Merkeze daha fazla baskı uyguluyoruz. Savunma açısından en iyi sistem değil belki ama oyuncular buna uyum sağlamalı. Savunma ile hücum arasında bir denge bulmalıyım.

4-3-3 oynayacaksak forvetim geçen yıl çok iyi iş çıkaran Rodrygo'dur. Solda Arda Güler ve Valverde de oynayabiliyor. Bellingham ve Rodrygo gibi bir orta saha ve santrforla da oynayabiliriz.

Kaynak: Haber Global TV

Carlo Ancelotti Jude Bellingham Real Madrid Real Madrid-milan maçı Arda Güler futbol