Arda Güler, Milan maçında neden forma giymedi? Giyseydi hangi mevkide oynayacaktı?

Arda Güler Real Madrid Milan
Arda Güler, Milan maçında neden forma giymedi? Giyseydi hangi mevkide oynayacaktı?

Real Madrid ile Milan arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde oynanan hazırlık müsabakasında kadroda olmasına rağmen Arda Güler forma giymedi. Peki neden? İşte detaylar..

Real Madrid, Milan'ı 3-2 yenerken 3 oyuncu dışında herkes forma giydi.

Maçtan 2 gün önce bacağında bir ağrı hissettiği için son antrenmana katılamayan Arda Güler, yedek kulübesinde olmasına rağmen forma giyemedi.

Real Madrid'de Odriozola, Courtois ve 3. kaleci Pineiro da şans bulamayan isimler oldu. Odriozola da aşırı yüklenme nedeniyle oynamadı.

Günlerdir basını gündeminde olan genç yıldızı görmek için büyük bir beklenti vardı, ancak ağır olmasa da bu sakatlık Arda'yı riske atmamak için onu Milan maçında saha dışında bıraktı.

Marca'nın haberine göre Arda'nın bacağındaki rahatsızlığın nedeni büyük ölçüde muazzam iş yükü ve antrenmanlardan kaynaklandı.

Eğer Arda bu sıkıntıyı yaşamasaydı, Ancelotti'nin planına göre 2. yarıda Bellingham'ın görevini üstlenecekti. Yani orta saha ile forvet arasındaki bağlantıyı sağlayacaktı. Şu an itibariyle görünen Bellingham as 10 numara, Arda ise nöbetçi 10 numara.

Eğer bir aksilik olmazsa Arda Güler, Perşembe sabahı Houston'daki NRG Stadyumu'nda yapılacak Real Madrid - Manchester United maçında forma giyecek.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid Real Madrid-milan maçı hazırlık maçları futbol