Ancelotti hücumda 2 farklı üçlü denedi: İkinci üçlüde Arda Güler de var

Real Madrid Arda Güler
Ancelotti hücumda 2 farklı üçlü denedi: İkinci üçlüde Arda Güler de var

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti yeni sezon öncesi farklı taktik ve diziliş denemelerini sürdürürken, eflatun-beyazlıların yeni yıldızı Arda Güler de kendisine bu yeni dizilişlerde yer edinmeye başladı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, ABD kampındaki ilk antrenmanda iki hücum üçlüsü denedi.

Bir yanda Rodrygo, Joselu ve Arda Güler'i deneyen Ancelotti diğer tarafta ise Vinicius, Bellingham ve Brahim üçlüsünü denedi.

Joselu ve Bellingham sahte 9 olarak görev yaptı.

Aslında Ancelotti'nin elinde sadece bir sahte 9 var o da Joselu. Ancak Ancelotti dün yaptığı açıklamada "Yeni bir şey denemek istiyorum. İşe yaramazsa, eski sisteme döneriz" derken başka bir 9 numaraya daha ihtiyacı olmadığını vurguladı.

Ancelotti'nin denediği yeni taktikte Vinicius ve Bellingham önemli bir role sahip. Aslında plan Vinicus ve Rodrygo'nun kenarlarda Bellingham'ın ortada yer alması şeklinde. Ancelotti var olan 4-3-3'e alternatif olarak bu yeni taktiğe güveniyor.

Denediği alternatiflere bakıldığında ise bu taktikteki alternatif isimlerin Joselu, Brahim ve Arda Güler olduğunu söyleyebiliriz.

Ancak Kylian Mbappe faktörü halen devrede. Olası bir transfer halinde Bellingham orta sahaya çekilecek ve Real Madrid yıllardır kullandığı 4-3-3 taktiğini kullanmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti