Ancelotti: Guardiola'ya yarın soracağım

Carlo Ancelotti, Pep Guardiola'nın City'nin tur geçme şansını yüzde 1 olarak açıklamasıyla ilgili konuştu. Ancelotti, "Gerçekten böyle düşünmüyor, yarın soracağım" diye konuştu.
Carlo Ancelotti, Real Madrid City'deki basın odasına Manchester City maçı öncesi basın toplantısında konuştu.
Ancelotti, "Eğlenceli, karmaşık ve zor bir maç. İyi hazırlanarak bize yardımcı olabilecek oyuncuları sahaya süreceğiz. Geçen haftaki oyunun aynısını planlamaya çalışıyorum." dedi.
Bellingham'ın Osasuna maçında gördüğü kırmızı kartla ilgili olarak ise "Söylenecek bir şey yok. Ben olup bitenler ve olmakta olanlar hakkında fikrimi zaten söyledim. Olan bitenler gerçekten şaşırtıcı. Bu konuda ekleyeceğim bir şey yok. Üç maçta da hala anlayamadığım kararlarla dezavantajlı duruma düştük. Sana ne gördüğümü söyleyeceğim. Son birkaç maçta çok net hatalar yaptılar." diye konuştu.
Avrupa'da hakemlerin daha güvenilir olduğunu belirten İtalyan teknik adam, "Evet. İstatistikler konuşuyor. Avrupa'da bu konuda çok daha az tartışma var. VAR ancak gerekli durumlarda devreye giriyor. Şampiyonlar Ligi'nde her ülkenin en iyi hakemleri görev yapıyor ve bu anlamda kalite çok yüksek." değerlendirmesinde bulundu.
Guardiola'nın City'nin tur atlama şansını yüzde 1 olarak öngörmesiyle ilgili olarak ise, "Gerçekten böyle düşünmüyor. Yarın ona gerçekten %1'i olup olmadığını soracağım. Biz %99'a sahip olduğumuzu düşünmüyoruz. Biz hafif bir avantaja sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Bunu değerlendirip ilk maçtaki gibi iyi bir oyun ortaya koymalıyız." şeklinde konuştu.
Ancelotti City maçına nasıl hazırlandıkları yönündeki soruya ise "Bu, dikkate aldığımız psikolojik bir konu. Çok kez oldu ama telafisi de zor. Maça sanki 0-0'mış gibi yaklaşmamız gerekiyor. Bir gerçek var, biz 3 gol attık, onlar 2 gol attı. Değiştirebileceğiniz şey takımın tavrı, geçen haftaki oyunumuzla aynı oyunu oynamaya çalışıyoruz ama avantajımızın olduğunu da unutamayız." yanıtını verdi.