Anadolu Efes'ten neden ayrıldı? Ergin Ataman, Haber Global'de açıkladı

Spor haberleri Anadolu Efes basketbol

Anadolu Efes ile geçen başarılı sezonlarının ardından Panathinaikos ile anlaşan Ergin Ataman, kariyeri adına yaşanan yeni gelişmeleri Haber Global Spor muhabiri Ata Selçuk'a verdiği özel röportajda paylaştı.

Panathinaikos ile yeni bir maceraya atılan Ergin Ataman, Anadolu Efes'ten ayrılma nedenlerini Haber Global Spor muhabiri Ata Selçuk'a anlattı.

Anadolu Efes'ten ayrılışıyla ilgili Ataman, "Bu kadar büyük başarılar elde ettikten sonra bir ayrılık kararı almak kolay değil. Her açıdan... Benim açımdan da kolay olmadı bu kulüp açısından da kolay olmadı. Ama biz son derece medeni bir çerçeve içerisinde bundan 2, 2,5 ay önce başkanımızla bir toplantı yaptık. Ve orada bir fikir alışverişi içerisinde yaptıklarımıza karşılıklı olarak büyük bir saygı duymamıza rağmen gelecekle ilgili bir değişimin her iki tarafın içinde olumlu olacağına kararına vardık. Bu kararı biz birlikte verdik. Ne ben o toplantıya gittiğimde Panathinaikos'la anlaşmıştım ne de başkanımız beni çağırıp biz senle devam etmeyeceğiz dedi. Biz o toplantıda sezon bitmeden bir değişime gitmek için önümüzü açma kararı aldık. Başkanımız bana kulüplerle görüşme, anlaşma şeyi verdi onlarda tabii kendi yoluna bakmak için bir takım antrenörle görüşmeye başlayacaklar." diye konuştu.

 






 

Kaynak: Haber Global TV

Anadolu Efes Panathinaikos Ergin Ataman