Anadolu Efes, Kızılyıldız'a farklı mağlup oldu

Anadolu Efes Euroleague
Anadolu Efes, Kızılyıldız'a farklı mağlup oldu
FOTOĞRAF: DHA

Euroleague'in 11. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes deplasmanda karşılaştığı Sırp temsilcisi Kızılyıldız'a 97-83 mağlup oldu.

Euroleague'in 11. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes deplasmanda Sırp temsilcisi Kızılyıldız'a konuk oldu.

Stark Arena'da oynanan mücadelede Kızılyıldız, Anadolu Efes'i 97-83 mağlup etti.

Sırp temsilcisinde Nemanja Nedovic 23 sayı, Luka Mitrovic 19 sayı ve Yago Dos Santos 15 sayılık performanslarıyla galibiyeti getiren isimler oldu.

Lacivert-beyazlılarda ise Shane Larkin 21 sayı, Will Clyburn 17 sayı ve Rodrigue Beaubois'nın 13 sayısı yenilgiyi önlemek için yeterli olmadı.

Bu sezonki 6. yenilgisini alan Anadolu Efes 14. sırada haftayı tamamladı, temsilcimiz karşısında bu sezonki 4. galibiyetini alan Kızılyıldız ise 16. sırada yer aldı.

Anadolu Efes çift maç haftasında önce 5 Aralık'ta kendi evinde Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'la sonra ise 7 Aralık'ta deplasmanda Alba Berlin ile mücadele edecek.

MİLLİ TEKVANDOCULARDAN 3 MADALYA

İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenen Para Tekvando Grand Prix Finali'nde mücadele eden milli sporcular, biri altın 3 madalya kazandı.

Türkiye Tekvando Federasyonunun açıklamasına göre, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na kota puanı veren son organizasyonda Türkiye’yi 7 sporcu temsil etti.

Erkekler 63 kiloda Mahmut Bozteke şampiyonluğa ulaştı. Erkekler +80 kiloda yarışan Mehmet Sami Saraç da bronz madalya aldı.

Kadınlar 57 kiloda ise Gamze Gürdal gümüş madalyanın sahibi oldu.

Kaynak: Haber Global TV