Altay'da Yusuf Şimşek dönemi başladı

Altay TFF 1. Lig
Altay'da Yusuf Şimşek dönemi başladı
FOTOĞRAF: AA

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay, Serkan Afacan'dan boşalan teknik direktörlük görevine Yusuf Şimşek'in getirildiğini açıkladı. Yusuf Şimşek, İzmir temsilcisinin bu sezonki 4. teknik direktörü oldu.

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın bu sezonki 4. teknik direktörü Yusuf Şimşek oldu.

Altay Kulübünden yapılan açıklamada, teknik direktörlük görevine getirilen Yusuf Şimşek'in Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde asbaşkan Erdal Kırtaş ile bir araya gelerek sözleşme imzaladığı belirtildi.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar sonucunda, profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevine Yusuf Şimşek getirilmiştir. Teknik direktörümüz Yusuf Şimşek ve ekibine yeni görevinde başarılar dileriz. Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız."

Altay'da bu sezon daha önce teknik direktör olarak Ayhan Tuna Üzümcü, Djilali Bahloul ve Serkan Afacan görev almıştı.

SERKAN AFACAN'LA YOLLAR AYRILMIŞTI

Altay, teknik direktör Serkan Afacan ile yollarını ayırdı.

Altay Kulübünden yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Serkan Afacan ile yaptığımız görüşme sonrasında iyi niyet ve fikir birliği çerçevesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Serkan Afacan ve ekibine hizmetleri için teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Sezona Ayhan Tuna Üzümcü ile başlayan Altay’da teknik direktörlük görevine daha sonra Djilali Bahloul getirilmişti. Bahloul'un 20 Kasım’da görevinden ayrılmasının ardından 13. haftada takım Serkan Afacan’a emanet edildi.

Afacan yönetimindeki Altay, ligdeki 2 karşılaşmayı da kaybettikten sonra Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Tuna Tarım Kırklarelispor’a yenilerek kupaya veda etmişti.

Kaynak: AA