Altay'da Djilali Bahloul dönemi sona erdi

TFF 1. Lig Altay
Altay'da Djilali Bahloul dönemi sona erdi
FOTOĞRAF: DHA

TFF 1. Lig'de son sırada bulunan Altay'da teknik direktör Djilali Bahloul istifa ederek görevinden ayrıldı.

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren ve ligin dibine demir atan Altay'da Cezayir asıllı Fransız teknik direktör Djilali Bahloul ile yollar ayrıldı.

Geçen hafta yapılan olağanüstü genel kurulla göreve gelen Başkan Murat Pervane'nin genç teknik adamın istifasını kabul ettiği açıklandı. Teknik patron Bahloul, Altay'ın başında çıktığı 4 maçta 4 yenilgi aldı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Djilali Bahloul, Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Pervane ile yapmış olduğu toplantı sonrasında istifası sunmuş ve başkanımız tarafından istifası kabul edilmiştir. Başkanımız Murat Pervane, teknik direktör Djilali Bahloul ve ekibine kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ederek, kariyeri boyunca başarılı olmalarını temenni etti" ifadelerini yer verildi.

MURAT PERVANE BAŞKANLIĞA SEÇİLMİŞTİ

TFF 1. Lig'de 5 puanla son sırada yer alan ve zor günler geçiren Altay, İzmir Atatürk Stadyumu’ndaki Futbol Hakemleri Dayanışma Derneği Kültür Tesisleri’nde gerçekleştirdiği olağanüstü kongrede eski başkan Ayhan Dündar aday olmazken tek aday olarak seçime giren Murat Pervane, kullanılan 96 oyun 92'sini alarak siyah-beyazlı ekibin yeni başkanı olmuştu.

"ANA HEDEF LİGDE KALMAK"

Ayhan Dündar’ın yerine başkan olan Murat Pervane, 3 yıllık bir projeyle göreve geldiklerini belirterek, “Bu yıl futbol takımı için ana hedef takımın ligde kalması olacaktır. Ligde kalamazsak 1 yıl içinde toparlanıp bu noktaya geri dönmek, üçüncü yılda Altay'ı Süper Lig'e tekrar çıkarmak olacaktır. Zor da olsa hedefimiz bu olacak. Sezon sonunda transfer yasağını ortadan kaldırmak da hedeflerimiz arasında” dedi.

Kaynak: DHA