Altay Bayındır maça damga vuran anla ilgili konuştu: Orada bir anlaşmazlık oldu

Altay Bayındır maça damga vuran anla ilgili konuştu: Orada bir anlaşmazlık oldu

2022 Dünya Kupası Elemeleri maçında Türkiye, Karadağ'la 2-2 berabere kaldı. 90+7. dakikada serbest vuruştan yediğimiz golde Altay bağırarak ısrarlı bir şekilde 4'lü baraj istemesine rağmen takım arkadaşları 3'lü baraj kurdu. Altay, maç sonu yaptığı açıklamada orada yaşananları anlattı.

Türkiye, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 4. maçında Karadağ'la karşılaştı. 2-0'lık üstünlüğü bulduktan sonra tempoyu düşüren A Milli Takım, 2 farklı öne geçtiği maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. 90+7. dakikada serbet vuruştan yediğimiz golde Altay Bayındır'ın baraj isteğinin arkadaşları tarafından gerçekleştirilmemesi dikkat çekti.

TAKIM ARKADAŞLARI ALTAY'I DİNLEMEDİ

A Milli Takım'ın Karadağ maçında kalesini koruyan Altay Bayındır, karşılaşmanın 90+7. dakikasında konuk takımın kullandığı serbest vuruşta arkadaşlarından 4'lü baraj istedi. Genç kaleci bağırarak ve eliyle 4 işareti yaparak ısrarla sesini duyurmaya çalışsa da bu isteği gerçekleşmedi ve takım arkadaşları 3'lü baraj kurdu. Karadağ'da Radunovic bu serbest vuruşu gole çevirerek maçı 2-2'ye getirdi ve karşılaşmada 1 puana razı olduk.

ALTAY'DAN AÇIKLAMA

Kaleci Altay Bayındır maç sonu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Frikikte 3 kişilik bir baraj oldu. Orada bir anlaşmazlık oldu. Biz zaten hocamızla konuşacağız. Ne gerekiyorsa konuşacağız. Fakat maç içerisinde her şey olabiliyor. Seyircilerin sesinden dolayı saha içinde diyalog kuramıyorsun."

Kaynak: Haber Global TV