Allegri, Kenan Yıldız'ın dakikalarını çalıyor!

haberglobal.com.tr
Juventus Kenan Yıldız İtalya Serie A
Allegri, Kenan Yıldız'ın dakikalarını çalıyor!
FOTOĞRAF: Reuters

İtalyan basını Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'yi milli futbolcu Kenan Yıldız'a yeterince süre vermediği gerekçesiyle eleştirdi.

Kenan Yıldız'ın giderek daha az süre alması İtalyan basınında gündem oldu. Oklar Allegri'nin üzerinde.

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri patlama yaptıktan sonra 5 maç arka arkaya oynattığı Kenan Yıldız'ı kenarda unuttu.

İlginçtir ki, Kenan Yıldız'ın ilk 11'den kesildiği ilk maçtan bu yana Juventus peş peşe puan kaybediyor. Bu sürede sadece 1 galibiyet alabildi.

Kenan Yıldız son Frosinone, Napoli ve Atalanta maçlarında sırasıyla 28, 12 ve 2 dakika süre alabildi.

Allegri ona verdiği süreyi sürekli olarak kısıyor. Hal böyle olunca gözler de İtalyan hocaya çevrildi.

Juventus'ta ilk 11'e ilk kez 80 gün önce Frosinone-Juventus maçında açıkan Kenan Yıldız, Chiesa'nın sakatlığı ve formsuzluğunu iyi değerlendirip bir anda ilk 11 oyuncusu olmuştu. Hem Milik'le hem de Vlahovic'le uyumlu bir performans göstermişti.

Üst üste 5 maçta ilk 11'de yer aldıktan sonra Lecce deplasmanında takımdan kesildi. Juventus'un düşüşü de Kenan'ın kadrodan kesilmesiyle başladı. İşler kötüye giderken Allegri, Kenan'ın süresini azaltmaya devam etti.

Tuttosport, Allegri'nin Lecce maçında Kenan Yıldız'ı oynatmayınca gazetecilere "Onun aklını başına getirmek istediği" yönündeki açıklamalarını hatırlattı. Skorlara bakıldığında aklını başına getirmesi gereken Kenan değil de Allegri'ymiş gibi görünüyor.