Juventuslu futbolcu Danilo gazetecilerin 'Kenan Yıldız' sorusuyla afalladı!

Juventus Kenan Yıldız İtalya Serie A
Juventuslu futbolcu Danilo gazetecilerin 'Kenan Yıldız' sorusuyla afalladı!

Juventus'un Brezilyalı yıldızı Danilo, Atalanta ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından milli futbolcu Kenan Yıldız hakkında kendisine yöneltilen sorunun ardından şaşkınlık geçirdi.

Juventus, İtalya Serie A'da evinde Atalanta ile 2-2 berabere kalarak Inter'den iyice uzaklaştı.

Maç bitiminde takım kaptanı Danilo, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerden biri Danilo'ya "Allegri, Kenan Yıldız'ı neden oyuna bu kadar geç aldı" diye sordu.

Ne cevap vereceğini bilemeyen Danilo, "Kenan'ın oyuna geç girişi mi? Buna ben cevap veremem. Oyuncu değişikliklerini teknik direktör yapıyor. Biz oyunun içinde en iyi şekilde oynamaya çalışıyoruz. Sorumluluk teknik adama ait. Bu soruyu bana sormanızı pek mantıklı bulmadım" yanıtını verdi.

"İŞLER OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ GİTMİYOR"

Müsabakayı da değerlendiren Danilo, "Hafta boyunca çalıştık, bir şeyler denedik. Çok çaba harcadık, fedakarlık yaptık. Şu anda işler olması gerektiği gibi gitmiyor. Biz geride oynayanlar sorumluluk almak zorundayız. Ancak tüm takımın savunma yapması gerektiği de açık. Evet işler iyi gitmiyor ama bu dönem bizim bir şeyler öğrenmemizi de sağlıyor. Gelecek hafta işleri tersine çevirmeye çalışacağız" diye konuştu.

ALLEGRI ISLIKLANDI, SPOR YORUMCULARINDAN SERT ELEŞTİRİLER GELDİ

Öte yandan maç bitiminde taraftarların bir bölümü Juventus'u ıslıklarla protesto etti. Güney tribünü ise Allegri'ye alkışlarla destek verdi.

İtalyan futbol yorumcularının da hedefinde Allegri vardı. Ricardo Trevisani, Allegri'nin hücumda üçlü sistemi üç maçta sadece 17 dakika denemesini eleştirdi.

Ivan Zazzaroni ise, "Kenan Yıldız'ı 5 yıl sonra tecrübeliyken başka bir antrenörün yönetimi altındayken görmek isterdim" dedi.

Trevisani, takımın 38 milyon euro'luk orta saha oyuncusu Locatelli'yi yerden yere vururken Atalanta'daki Koopmeiners'a övgüler yağdırdı. Trevisani, "38 milyona alınan Locatelli'nin bugünkü değeri 20 milyon euro'ya düştü. Koopmeiners ise 50 milyon euro'yu geçti. Bunun nedeni teknik direktördür" değerlendirmesinde bulundu.