Ali Koç'un Samandıra'daki toplantısının detayları... Sercan Hamzaoğlu anlattı

Fenerbahçe Ali Koç Sivasspor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Konferans Ligi'ndeki ağır yenilgi sonrası Samandıra'daki görüşmesinin detaylarını, Haber Global Spor Müdür Sercan Hamzaoğlu anlattı.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde Nordsjælland karşısında aldığı 6-1'lik ağır mağlubiyet camiada üzüntüye neden oldu. Başkan Ali Koç, mağlubiyet sonrası Samandıra Tesisleri'nde bir toplantı yaptı. 

O toplantının detaylarını Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu aktardı:

"Çok olumsuz, sert geçen bir toplantı olmamış. Yönetim bu konuda üzgün, Fenerbahçe camiası üzgün. Herkes 6-1'lik mağlubiyetin şokunu yaşıyor. O andaki tepkiler, öfkeler normal. Çün hocanın da olduğu, futbolcuların da olduğu, Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci'nin de olduğu hep beraber bir toplantı gerçekleştirmişler. Takıma olan güvenlerini dile getirdiler ve teknik heyet tarafı da şunu söylemişler; sakatlarımız düzeliyor, istediğimiz eski tempoya geri döneceğiz demişler. İsmail hoca da çok üzgün. Teknik heyet için çok olumsuz bir durum. Buradan takımı toparlayacağız diye Başkan'a verdikleri bir söz var. Başkan da size güveniyorum demişti. Trnava'yı yendiğinde Fenerbahçe yine gruptan çıkıyor. Ligde yine lider Fenerbahçe."

FENERBAHÇE'DEN SON NOTLAR

Fenerbahçe, Süper Lig’in 14’üncü haftasında 4 Aralık Pazartesi günü Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı.

Pas çalışmalarının yapıldığı antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla devam etti.

Günün tek idmanı bireysel çalışmalarla tamamlandı. Alexander Djiku koordinasyon, çabukluk ve pas çalışmalarının yapıldığı ilk bölümde takımla birlikte çalıştı.

Fred ve Ferdi ise antrenmanın tamamında takımda yer aldı. Sarı-lacivertliler, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla tamamlayacak.

Kaynak: Haber Global TV