Fred, Djiku, Ferdi... Sercan Hamzaoğlu: Buradan taraftara müjdeli haberi verelim

Fenerbahçe Sivasspor Spor haberleri

Fenerbahçe'de sakat oyunculardan iyi haberler geliyor. Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, takımdaki sakatların son durumunu ve Sivasspor maçında oynama ihtimallerini açıkladı.

Fenerbahçe'de sakat oyuncular Fred, Djiku, Ferdi, Mert Hakan, Serdar Aziz ve Becao'da son durum ne? Hangi oyuncular Sivasspor maçında kadroya girebilir.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, sarı lacivertlilerin sakatlık raporunu aktardı...

Hamzaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Fred dün de takımla çalıştı. Bir sakatlığı kalmadı. Hocanın şans vermesi durumunda sahaya çıkacak. Buradan taraftara müjdeli haberi verelim. Fred'i en iyi haliyle sahaya sürmek istiyor teknik heyet.

Djiku ilk kez takımla tam çalışma yaptı. İlk 11 olarak oynama durumu yüzde 50/50 ama kesinlikle kadroya giriyor artık. Performans durumuna göre karar verecek teknik heyet ilk 11 için. Bir iki gün daha gördükten sonra hoca karar verecek. Djiku için kafalardaki proje Beşiktaş maçı.

Ferdi'ye dün bir koşu yaptırdılar, dinlendirdiler. Tedavisi yapıldı. Sivaspor maçında o da sahada olacak.

Mert Hakan da döndü ama onun kadroya girme durumu Beşiktaş maçını da geçebilir. İlk 11 için henüz tam anlamıyla hazır değil.

Serdar Aziz de bugün sahaya indi. Topa dokunması çok önemliydi. 1.5 ay gibi sürede sahalara dönmüş olacak.

Becao'yu artık ocak ayına kadar bekliyoruz. Osayi de takımla çalıştı. Hocanın şans vermesi durumunda sahada olacak.

FENERBAHÇE'DEN SON NOTLAR

Fenerbahçe, Süper Lig’in 14’üncü haftasında 4 Aralık Pazartesi günü Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı.

Pas çalışmalarının yapıldığı antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla devam etti.

Günün tek idmanı bireysel çalışmalarla tamamlandı. Alexander Djiku koordinasyon, çabukluk ve pas çalışmalarının yapıldığı ilk bölümde takımla birlikte çalıştı.

Fred ve Ferdi ise antrenmanın tamamında takımda yer aldı. Sarı-lacivertliler, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla tamamlayacak.

Can Bartu Tesisleri'nde dün gerçekleştirilen idmandan önce ise Başkan Ali Koç ile yönetim kurulu üyeleri Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci, takımla bir toplantı yapmıştı.

Alınan farklı mağlubiyetin kabul edilemez olduğunu ifade eden Ali Koç, takımın böyle bir maçın ardından büyük bir reaksiyon göstermesini beklediğini oyunculara ilettiği öğrenildi.

Takım olarak birlikte kaybedip, birlikte kazanıldığının altını çizen Başkan Ali Koç, takımda yüksek kariyerli ve tecrübeli oyuncuların bulunduğunu, onların önderliğinde yeniden bir galibiyet serisi yakalayan takım kimliğine bürüneceklerine inandığını söyledi.

Spor haberleri...

Kaynak: Haber Global TV