Ali Koç: "Hakem yönetimleri kulüpleri kafa kafaya getiriyor"

SERCAN HAMZAOĞLU
Fenerbahçe Sercan Hamzaoğlu Ali Koç

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç düzenlediği basın toplantısında Sercan Hamzaoğlu'nun yöneltmiş olduğu soruya yanıt verdi. Koç, birilerinin futbol üzerinden bu ülkenin düzenini bozmaya çalıştığını söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündemdeki konular hakkında bir basın toplantısı düzenledi.

Koç, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun yöneltmiş olduğu soruya da yanıt verdi.

Hamzaoğlu, Ali Koç'a şu soruyu yöneltti: "Çok net açıklamalar yaptınız. Bu tip açıklamalardan sonra oynanan ilk maçta genelde Fenerbahçe'nin aleyhinde kararlar veriliyor. Trabzonspor ve kalan maçlar için bir endişeniz var mı?"

Ali Koç, Hamzaoğlu'nun bu sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Benim hep endişem var. O yüzden 'Ben varken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar' dedim. Bunun sebepleri var. Bu hafta özelinde bir endişem yok. Ama endişem her zamanki gibi çok canlı. Ben Trabzon'da iki takımın da sahaya çıkarak kora kor bir mücadele vereceğini ve hak edenin kazanacağına inanıyorum. Ama şunu anlatmaya çalışıyorum; Bu hakem yönetimleri kulüpleri kafa kafaya getiriyor.

Hatta yayıncı kuruluşun pozisyonları verdiği açılar da buna dahil. Bu terör örgütü niye futbol üzerinden bir güç elde etmeye çalıştı. Toplumu daha iyi etkileyebilmek için. Sporun ve futbolun toplum üzerindeki etkisini hepimiz çok iyi biliyoruz.

Belki yine birileri futbol üzerinden bu ülkenin düzenini bozmaya çalışıyor. Bunu düşünmek için elimizde yeterince veri var."