Alexander Djiku sakatlığı hakkında açıklama yaptı

Fenerbahçe Beşiktaş Süper Lig

Fenerbahçe'nin sakatlığı nedeniyle uzun bir süre takımdan ayrı kalan ve Beşiktaş maçıyla sahalara dönen stoperi Alexander Djiku, Sercan Hamzaoğlu'nun kendisine yöneltmiş olduğu soruya, " Geri döndüğüm için gerçekten çok mutluyum. Umarım bir sonraki oynayacağım maçı 90 dakikayla tamamlarım" dedi.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'ı 3-1 yenerek Galatasaray'ı averajla geride bıraktı ve yeniden liderliğe yükseldi.

Sarı-lacivertlilerde geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun bir süre formasından uzak kalan Alexander Djiku karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Ganalı stoper, Sercan Hamzaoğlu'nun "1.5 ay sonra sahalara döndün. Böylesine önemli bir maçta 80 dakika sahada kaldın, kendini nasıl hissediyorsun" şeklindeki sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Biraz önce de ifade ettim. Geri döndüğüm için gerçekten çok mutluyum, formama kavuştuğum için mutluyum. Açıkçası İlk 3 gün oynayıp oynamayacağım kesin değildi. Daha sonrasında kendimi oynayabilecek durumda hissettim. Tabii ki de biliyordum yüksek tempoda bir maç olacağını. Elimden gelenin en iyisini ortaya koymak istedim. İyi bir maç olacağını biliyordum. Umarım bir sonraki oynayacağım maçı 90 dakikayla tamamlarım."

29 yaşındaki deneyimli stoper, ayrıca şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek" Geçmişle alakalı konuşmayalım, şu ana odaklanalım. Önemli bir maçtı. Her maçı kazanmak istiyoruz şampiyon olmak için. Şampiyonluk için bu tip maçları da kazanmalıyız zaten. Güçlü oynadık, bu oyunu rakibe hissettirdik. Çok fırsat yakaladık ve rakibe de fazla fırsat vermedik. Şampiyon olmak için en iyi oyunumuzla devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV