Alex Oxlade Chamberlain: Fark yaratmam lazım

Beşiktaş Kayserispor Süper Lig
Alex Oxlade Chamberlain: Fark yaratmam lazım
FOTOĞRAF: AA

Siyah-beyazlı formayla ilk kez gol sevinci yaşayan Alex Oxlade Chamberlain, gol ve asist anlamında fark yaratması gerektiğine dikkat çekerek zamanla daha da iyi bir seviyeye geleceğini söyledi.

Beşiktaş formasıyla ilk golünü atan Alex Oxlade-Chamberlain, Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor'u ağırladıkları ve 2-1 kazandıkları maçın özellikle ikinci yarısında çok daha iyi oynadıklarını söyledi.

İngiliz futbolcu, Beşiktaş Park'ta yapılan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"FARK YARATMAM LAZIM"

Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Chamberlain, "Üç puan çok önemliydi. Rolüm nedeniyle hücuma daha fazla katkı yapmam bekleniyor. Gol ve asist anlamında fark yaratmam lazım. Yeni bir takıma transfer olduğunuzda, attığınız ilk gol her zaman çok güzeldir. Golden sonra gösterdiğimiz reaksiyon çok iyiydi ve ikinci yarı çok daha iyi oynadık" ifadelerini kullandı.

"DAHA İYİ OLACAĞIM"

8 numara pozisyonunda oynarken daha rahat hissettiğini belirten İngiliz oyuncu, "Son yıllarda 8 numarada daha çok oynadım. Farklı pozisyonlarda da oynayabilirim. Futbolcular, her zaman hocanın istediği görevleri yerine getirmeli. Eğer hocam bana farklı bir görev verirse, elimden gelenin en iyisini yaparım" diye konuştu.

Chamberlain, fiziksel durumuyla ilgili olarak ise "İyi hissediyorum. Maç oynadıkça da daha iyiye gideceğim. Fiziksel olarak daha iyisini verebilirim. Arada oynamadığım maç olabilir ama ileride fiziksel olarak daha iyi bir seviyeye geleceğim" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Beşiktaş Kayserispor maçı Beşiktaş Kayserispor Süper Lig Alex Oxlade Chamberlain