Alex Oxlade Chamberlain Beşiktaş için geliyor

Beşiktaş Transfer Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi
Alex Oxlade Chamberlain Beşiktaş için geliyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Liverpool'la olan sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Alex Oxlade Chamberlain'in 24 saat içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Netfçi Bakü ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda belli isimlerle görüşen Siyah-beyazlıların Alex Oxlade Chamberlain transferinde önemli mesafe kaydettiği öğrenildi.

İngiliz basınından Sky Sports'un haberine göre; Beşiktaş'ın transfer görüşmelerini sürdürdüğü Alex Oxlade Chamberlain'in önümüzdeki 24 saat içerisinde Türkiye'ye geleceği iddia edildi.

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'la olan sözleşmesi sona eren İngiliz oyuncunun transfer görüşmelerini Türkiye'de sürdürmesi bekleniyor.

Alex Oxlade Chamberlain, geçtiğimiz sezon Liverpool'da toplamda 13 maçta süre alırken 1 gol kaydetti.

29 yaşındaki oyuncu, İngiliz ekibinde aralarında UEFA Şampiyonlar Ligi'nin de bulunduğu pek çok kupa kazanma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Beşiktaş Transfer Twitter Alex Oxlade Chamberlain Liverpool