Bayern Münih'in genç yeteneğinin geleceği belli oluyor, üç büyükler peşinde

Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray Bayern Münih Transfer
Bayern Münih'in genç yeteneğinin geleceği belli oluyor, üç büyükler peşinde

Bayern Münih, altyapısından yetiştirdiği Eyüp Aydın'ı süre alabileceği bir takıma kiralamak istiyor. Genç oyuncuyla aralarından üç büyüklerin de bulunduğu pek çok takımın ilgilendiği ileri sürüldü.

Almanya Bundesliga'nın dev ekibi Bayern Münih'in altyapısından yetişen genç oyuncu Eyüp Aydın'ın geleceği belli oluyor.

19 yaşındaki oyuncunun Bavyera ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Alman devinin genç oyuncuyu bir yıllığına kiralamak istediği belirtildi.

Alman basınından Sport1'de yer alan habere göre; Eyüp Aydın'la Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği ileri sürüldü.

Üç büyüklerin yanı sıra Ajax'ın da ilgilendiği bildirilen futbolcuyla Bundesliga 2 ekiplerinden Kaiserslautern ve Karlsruher'in de oyuncuyu kiralamak için temasa geçtiği belirtildi.

Eyüp Aydın, Almanya 4. Ligi'nde yer alan Bayern B takımında toplamda 54 maçta forma giyerken 4 gol, 10 asistlik performans sergilemişti.

Bayern Münih'in eski teknik direktörü Julian Nagelsmann, Eyüp Aydın'ı geçtiğimiz sezon 2022 Aralık ayında düzenlenen hazırlık kampına götürdüğü ve genç ismin burada yıldız isimlerle birlikte çalışma şansı elde ettiği bildirildi.

Kaynak: Haber Global TV

Bayern Münih Bundesliga Bayern Münih Haberleri Eyüp Aydın fenerbahçe Beşiktaş Galatsaray