Alanyaspor, Beşiktaş'ı 3 golle devirdi

Beşiktaş Alanyaspor Süper Lig
Alanyaspor, Beşiktaş'ı 3 golle devirdi
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında konuk ettiği Alanyaspor'a 3-1'lik skorla kaybetti ve ligde üst üste 2. kez sahadan mağlup ayrıldı.

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş sahasında Alanyaspor'u konuk etti.

Tüpraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşma'ya Beşiktaş hızlı başladı. Siyah-beyazlılar 9. dakikada Omar Colley'in attığı golle 1-0 öne geçti.

Akdeniz temsilcisi, Beşiktaş savunmasında Daniel Amartey'in büyük hatası sonrasında Yusuf Özdemir'in 39. dakikada kaydettiği golle karşılaşmada dengeyi sağladı. İlk yarıda başka gol olmadı ve soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidildi.

Beşiktaş mücadelenin ikinci yarısında baskını arttırsa da golü bulan taraf Alanyaspor oldu. Konuk ekip gelişen kontra atakta Oğuz Aydın'ın asistinde Nicolas Janvier'in attığı golle karşılaşmada 2-1 öne geçti.

Bu golden 3 dakika sonra Alanyaspor bir gol daha bukarak farkı 2'ye çıkardı. Mert Günok'un hatasında topa bekletmeden vuran Carlos Eduardo topu ağlarla buluşturdu ve takımını rahatlatan golü kaydetti.

Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın sonucunu da belirleyen gol oldu: 1-3

Ligde üst üste 2. kez sahadan mağlup ayrılan Beşiktaş 26 puanda kaldı ve 5. sırada yer aldı. Küme düşme hattında bulunan Alanyaspor ise üst üste 2. galibiyetini aldı ve puanını 17 yaparak 15. sıraya kadar yükseldi.

Beşiktaş ligin 18. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek, Alanyaspor ise Samsunspor'u konuk edecek.

Kaynak: Haber Global TV