Alanyaspor 4-1 Galatasaray

Galatasaray Alanyaspor
Alanyaspor 4-1 Galatasaray

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'a 4-1 mağlup olarak ligdeki galibiyet hasretini 7 maça çıkardı ve Sivasspor'un puan kaybettiği haftada 3. sıraya yükselme şansını değerlendiremedi.

Alanyaspor Cisse'nin 43. ve 45+3. dakikalarda attığı golle 2-0 öne geçerken Galatasaray 45+4. dakikada Adem'in attığı golle devreye umutlu girdi.

Karşılaşmanın 89. dakikada Bakasetas sahneye çıktı farkı yeniden 2'ye çıkardı. Mustafa Pektemek 90+5. dakikada attığı golle karşılaşmanın skorunu belirledi: 4-1

Bu sonucun ardından ligde galibiyet hasreti 7 maça çıkan ve matematiksel olarak ilk 2'ye girme şansı kalmayan Galatasaray 52 puanda kalırken, Alanyaspor ise 51 puana yükseldi.

Alanyaspor ligdeki bir sonraki maçında Antalyaspor'a konuk olacak, Galatasaray ise deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

ALANYASPOR 4-1 GALATASARAY

Süper Lig'in 31. haftasında 52 puanlı Galatasaray, deplasmanda haftaya 48 puanla giren Alanyaspor'la karşılaşıyor. Mücadelenin canlı anlatımıyla karşınızdayız.

1' Mete Kalkavan'ın ilk düdüğüyle karşılaşmaya konuk ekip Galatasaray başladı.

6' Galatasaray'da Ömer Bayram'ın sol kanattan yaptığı ortada Adem ceza sahası içinde topa istediği gibi vuramadı ve top auta çıktı.

12' Galatasaray'da Mariano'nun pasında topla buluşan Emre ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekmek istedi, N'Sakala yaptığı müdahaleyle topu kornere attı.

13' Galatasaray'da sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Adem kafayla şutunu çekti, kaleci Marafona çıkardı.

14' Alanyaspor'da Bakasetas'ın ceza sahası dışından çektiği sert şutta kaleci Okan topu kornere tokatladı.

15' Alanyaspor'da sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cisse altı pas noktası üzerinden röveşata denedi, Okan bir kez daha topu kornere attı.

16' Galatasaray'da Linnes'in ara pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Adem şutunu çekti, kaleye giden topu Tzavellas araya girerek kornere uzaklaştırdı.

20' Galatasaray'da Taylan'ın orta sahada kaptığı top sonrasında Ömer Bayram pasını Emre Akbaba'ya çıkardı. Emre, ceza yayı üstünden müsait pozisyonda şutunu çekti ve top auta çıktı.

32' Galatasaray'da Ömer'in kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Cisse taca uzaklaştırdı.

35' Galatasaray'da Emre, Alanyaspor ceza sahasında yerde kaldı ve penaltı bekledi. Yapılan VAR incelemesi sonrasında oyun devam etti.

43' Alanyaspor'da Efecan'nın sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortasında Marcao topu ıskaladı, Cisse altı pas üzerinden yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Alanyaspor 4-1 Galatasaray - Resim : 1

İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave süre eklendi.

45+2' Galatasaray'da Linnes'in sol kanattan ceza sahasına gönderdiği ortasında Adem bomboş pozisyonda, kale ağzından şutunu çekti. Alanyaspor savunması topu çizgiden çıkardı.

45+3' Alanyaspor, Cisse'nin golüyle 2-0 öne geçirdi. Golde topu kaptıran Seri'nin büyük hatası var.

Alanyaspor 4-1 Galatasaray - Resim : 2

45+4' Galatasaray'da Belhanda'nın pasıyla kale önünde topla buluşan Adem yaptığı gol vuruşuyla farkı 1'e indirdi: 2-1

Alanyaspor 4-1 Galatasaray - Resim : 3

İlk yarı Alanyaspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

46' Mete Kalkavan'ın düdüğüyle karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi Alanyaspor başladı.

51' Galatasaray'da Adem'in sağ kanattan gönderdiği ortasında ceza sahası sol çaprazında topa buluşan Belhanda şutunu kaleye gönderdi. Marafona topu güçlükle kornere çeldi.

53' Galatasaray'da Seri'nin pasında ceza sahası dışında topla buluşan Linnes kaleye şutunu gönderdi. Marafona köşeye giden sert şutta topu bir kez daha çıkarmayı başardı.

58' Alanyaspor'da Salih yerini Siopis'e, Onur yerini Fernandes'e bıraktı.

59' Galatasaray'da Adem'in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Ömer Bayram şutunu kaleye gönderdi, top üstten az farkla auta çıktı.

69' Galatasaray'da Adem Büyük topu ağlara gönderdi ama öncesinde ofsayta yakalandığı için gol geçerlilik kazanmadı.

71' Alanyaspor'da Efecan yerini Emircan'a bıraktı.

74' Galatasaray'da Belhanda'nın ceza sahasına yaptığı ortasında Adem kafayla şutunu çekti, top sol kale direğine çarpıp oyun alanına geri döndü.

77' Alanyaspor'da Ceyhun, Ömer Bayram'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

80' Galatasaray'da Ömer Bayram yerini Jimmy'e, Mariano yerini Şener'e bıraktı.

88' Alanyaspor'da Cisse yerini Mustafa Pektemek'e bıraktı.

89' Alanyaspor'da Fernandes'in pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Bakasetas, yaptığı gol vuruşuyla farkı bir kez daha 2'ye çıkardı: 3-1

90' Galatasaray'da Belhanda, gol öncesi faul olduğu gerekçesiyle hakeme itirazda bulununca sarı kart gördü.

90+5' Alanyaspor Mustafa Pektemek'in golüyle skoru 4-1 yaptı.

Karşılaşma Alanyaspor'un 4-1 galibiyetiyle sona erdi.

Alanyaspor 4-1 Galatasaray - Resim : 4

Alanyaspor 4-1 Galatasaray - Resim : 5

Alanyaspor Galatasaray Süper Lig Alanyaspor-Galatasaray maçı canlı anlatım