Al-Hilal, Neymar transferini açıkladı! Kazanacağı ücret dudak uçuklattı!

Suudi Arabistan PSG transfer haberleri

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar'ı kadrosuna kattığını duyurdu.

Neymar, Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Hilal'e transfer oldu.

31 yaşındaki Brezilyalı yıldız futbolcu, Al Hilal'den 2 yılda 300 milyon dolar kazanacak. Bu miktarın bonuslar ve reklam anlaşmalarıyla 400 milyon dolara çıkma ihtimali de bulunuyor.

Paris Saint Germain'in ise bu transferden bonuslarla birlikte yaklaşık 100 milyon Euro bonservis bedeli kazanacağı iddia ediliyor.

Jorge Jesus yönetimindeki Al-Hilal, transfer döneminde daha önce Chelsea'den Kalidou Koulibaly, Lazio'dan Sergej Milinkovic-Savic, Wolverhampton'dan Ruben Neves ve Zenit'ten Malcom gibi yıldız isimleri kadrosuna katmıştı.

Al-Hilal'in, Napoli'nin Polonyalı orta saha oyuncusu Piotr Zielinski ve Fulham forması giyen Sırp golcü Aleksandar Mitrovic'in transferlerinde de sona yaklaştığı belirtiliyor.

NEYMAR'IN PSG PERFORMANSI

2017 yazında Barcelona'dan 222 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Neymar, PSG'de geçirdiği 6 sezonda 173 maça çıktı ve 195 gole doğrudan katkı (118 gol - 77 asist) sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

Al-Hilal Neymar PSG Suudi Arabistan Ligi transfer haberleri