Beşiktaş'ın gündemindeki Tadic, gemileri yaktı! İki gündür Ajax'ta idmana çıkmıyor

Beşiktaş
Beşiktaş'ın gündemindeki Tadic, gemileri yaktı! İki gündür Ajax'ta idmana çıkmıyor

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Ajax'ın yıldız futbolcusu Dusan Tadic, kulübün kadro kalitesinden memnun olmadığını belirterek iki gündür Ajax antrenmanlarına katılmıyor.

De Telegraaf'ın haberine göre; Beşiktaş'la transfer görüşmelerinde bulunan Ajax'ın Sırp yıldızı ve kaptanı Dusan Tadic, dün olduğu gibi bugün de antrenmana katılmadı.

Bugün menajeri Milos Malenovic ile birlikte Ajax'ın antrenman yaptığı "Geleceğin Spor Kompleksi"ne gelen Dusan Tadic, Futbol Direktörü Sven Mislintat'la yarım saatlik bir görüşmede bulundu. 34 yaşındaki yıldız futbolcu bu görüşmede mevcut kadro kalitesinin yetersiz olduğunu ve acilen takıma güç katacak takviyeler yapılmasını gerektiğini söyleyerek tesislerden ayrıldı.

Sven Mislintat ve kulübün Finans direktörü Susan Lenderink'in ise geçtiğimiz sezon 3. olan Ajax'ın son yıllarda transfere çok fazla para harcadığı kanaatinde oldukları; bu sebeple de önceliği oyuncu satışı, maaşlarda tasarruf, ve alt yapıdan futbolcu çıkarmaya verecekleri belirtiliyor.

Dusan Tadic'in kadro kalitesi iyileştirilmezse Ajax'la kalan 1 yıllık sözleşmesini feshedeceği, Beşiktaş'ın da bonservissiz gelmesi şartıyla Tadic'e eski futbolcusu Tosic aracılığıyla 2+1 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu iddia ediliyor.

TADIC'İN AJAX KARİYERİ: 241 MAÇTA 217 GOLLÜK KATKI!

2018 yazında Southampton'dan 14 milyon Euro bonservis ödenerek transfer edilen Tadic, Ajax formasıyla 5 sezonda 241 maça çıktı ve 217 gole doğrudan katkı (105 gol - 112 asist) sağladı.
Tadic'in forma giydiği dönemde Ajax 3 Hollanda Ligi, 2 Hollanda Kupası ve 1 Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

2018/19 sezonunda Hollanda Eredivisie'de gol kralı olan Tadic, 2021 yılında ise Hollanda'da yılın futbolcusu seçilmişti.

Asıl mevkisi sol kanat olan Tadic, sağ kanatta ve santrfor pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Dusan Tadic Ajax Beşiktaş transfer haberleri Tadic Beşiktaş