Ajax'ın eski futbolcusu Jerge Hoefdraad ağır yaralı

Ajax'ın eski futbolcusu Jerge Hoefdraad ağır yaralı

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Ajax'ın eski futbolcusu Jerge Hoefdraad, katıldığı bir partide çıkan kavgayı ayırmak isterken başından vuruldu ve durumunun kritik olduğu açıklandı.

De Telegraaf'ta yer alan habere göre, Surinam asıllı 35 yaşındaki Hollandalı futbolcu Jerge Hoefdraad, katıldığı bir partide çıkan kavgayı ayırmak isterken silahla başından vuruldu.

Amsterdam polisinden yapılan ilk açıklamada Jerge Hoefdraad'ın öldüğü belirtilirken, yapılan ikinci açıklamada, "Kurbanın öldüğü yönündeki mesajımız yanlıştır. Bundan ötürü derin üzüntü duyuyor ve ailesinden özür diliyoruz. Hoefdraad şu an yaşıyor. Hastanede ve durumu çok kritik." ifadeleri kullanıldı.

Hoefdraad'ın Ajax'tan eski takım arkadaşı, Galatasaraylı Ryan Babel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yaşanan olay nedeniyle üzüntüsünü dile getirdi.

JERGE HOEFDRAAD KİMDİR?

Futbola Ajax alt yapısında başlayan Hoefdraad sonrasında RKC Waalwijk, Almere City, SC Telstar ve SC Cambuur formalarını giydi. 2019 yazında futbola ara veren Hoefdraad, 2 yılın ardından geride bıraktığımız Temmuz ayında amatör futbol kulübü De Volewijckers'le sözleşme imzalamıştı.

Kulüp düzeyinde 273 resmi maçta forma giyen Hoefdraad, 28 gol atıp 59 da asist yapmıştı.

Ryan Babel Ajax